iPhone 7 şarj kablosunu iPhone 12'de kullanmak

Timci

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün iPhone 12 satın aldım. Bildiğiniz üzere iPhone 12'nin şarj kablosu Type-C çıkışlıdır. Ancak telefonumu arabamda şarja takmak için USB kablosuna ihtiyacım var. Eski telefonum olan iPhone 7'nin orijinal şarj kablosu ile iPhone 12'yi şarj etsem problem olur mu? (iPhone 7 kablosu sadece arabadayken kullanılacak) bilgisi olan varsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, dün iPhone 12 satın aldım. Bildiğiniz üzere iPhone 12'nin şarj kablosu Type-C çıkışlıdır. Ancak telefonumu arabamda şarja takmak için USB kablosuna ihtiyacım var. Eski telefonum olan iPhone 7'nin orijinal şarj kablosu ile iPhone 12'yi şarj etsem problem olur mu? (iPhone 7 kablosu sadece arabadayken kullanılacak) bilgisi olan varsa sevinirim.
Kullanilir ama baska bir uyarim olacak. Arabada kullandiginiz adaptore dikkat etmenizi oneririm. Araba sarj aletleri iphone killer oluyor genelde. Bu aradda iphone 7 yi satiyor musun hocam :D

Kullanilir ama baska bir uyarim olacak. Arabada kullandiginiz adaptore dikkat etmenizi oneririm. Araba sarj aletleri iphone killer oluyor genelde. Bu aradda iphone 7 yi satiyor musun hocam :D
Adaptör kullanmıyorum hocam. Araba'nın direkt USB girişi var. O sıkıntı çıkartır mı? Bu arada bir akrabama verdim telefonu.

Onu bilemeyecegim hocam genelde cakmakliga takilan ucuz sarj aletleri yakiyor diye biliyorum. Arabanin kendi usb si sanirim yakmaz. Telefonu da kacirmisiz puh :D
:) Önceden belliydi hocam vereceğim, ihtiyacı olan bir akrabamdı. Uzun süre Iphone 7'yi arabanın USB çıkışından şarj ettim. Bir problem yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı