iPhone 7 vs 7 Plus

Almadan önce orada teşhirde duran cihazlara bakabilirsiniz ona göre belirlediğinizi alabilirsiniz, ama Plus'a bir şans verin bence bende 6S Plus kullanıyorum ilk aldığımda bende sizin gibi düşünmüştüm şimdi normal bir şekilde kullanıyorum hiç büyük gelmiyor.
Ama ben kap ve ekran koruyucu da takıcam bu telefonu büyütmez mi?

Abonesiyim zaten.
iPhone 6S Plus Battery Life and Verdict
iPhone 6s beats iPhone 6 Plus in battery life tests
Apple kendi sitesinde bile Plus modeller için daha fazla batarya ömrü olduğunu söylerken bilmeden konuşmayın.
Eki Görüntüle 189532
Furkan abi uzun vadede 7'mi yoksa plus modeli mi daha memnun bırakır? Siz olsanız hangisini alırdınız?

Ben her zaman bir sırt çantası ile gezdiğim için Plus alırdım, Plus modeli daha fazla RAM sahibi olduğu için daha uzun süre gidecektir. Plus alınır.
Peki furkan abi çok soru soruyorum kusura bakma fakat yorumlardan gördüğüm kadarı ile en çok sen biliyorsun. İPhone 7 için hangi marka ekran koruyucu ve kılıf onerirsin çünkü pahalı bir telefon ve korumak istiyorum onu bir daha alamayiz sonuçta. Tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Abi monarc plasma pathfinder var bunlardan hangi model? Birde şöyle bir sorun var kendi sitesine baktim iphone 7 bolumu var oraya girdim pathfinder rust seçtim fakat altta soyle bir ibare var. Anlam veremedim acikcasi 7 bölümünden alip yanlis almiyalim.
  • Case compatible with iPhone 6/6s

Apple iPhone 7 serisinde komik bir sorun keşfedilmiş... Zorlanınca tıslıyor. Amma komik değil mi? Bence ses bataryadan geliyor patlayacak ondan tıslıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı