Murat Burç
Kilopat
- Katılım
- 21 Şubat 2015
- Mesajlar
- 612
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Aynı ön kamerayı 2 yıllık Note 5 ve S6'da denedim hiç bir sorun yok.Sizce Apple'i savunmama gerek var mı? Üstünmüş, neye dayanarak? Fanboyluğunuza dayanarak mı? Tüm testler de açıkça görülüyor ki, iPhone 7 daha üstün bir cihaz. Öyle ki, S8'in iPhone 8 ile karşılaştırılması lazım çünkü o zaman model yılları eşit oluyor. Yine de buna gerek yok, çünkü iPhone 7'nin zaten tüm testler de üste çıktığı görülebiliyor. 8 ile karşılaştırıldığında da kazanacak belli.
Ha derseniz, tasarımı çok güzel yada ben android seviyorum, Samsung mükemmel bir marka; alınmalı. Bir arkadaşımda S6 Edge var. Kamerasıyla, her şeyiyle mükemmel bir telefon. Yalnız, 2 dezavantajını gördüm. Daha telefon yeni olmasına rağmen, son güncellemeyi almayacak. Yine unutuldu Samsung'da eski modeller. 2. dezavantaj ise, arada ön kamera da takılma, donmalar görüyorum. Bu telefonu aldığından beri var. Sen S6 Edge'sin, ne kamerada takılması?
Sorması ayıp hangi testte ne üstünlüğü sağlıyor.
Ben direk 7 Plus'dan S8 Plus'a geçiş yapan birinin yorumunu aktarayım. Samsung yapmış S8 çok daha iyi.
Adam teste takılmıyor kullanıyor geçiyor. Kaldı ki iPhone 7'nin geçtiği tüm testleri görmek istiyorum. Ona bakılırsa bu kadar hız testlerine takılıyorsanız Phonebuff kanalında hız testinde Note 8 8 Plus'u tokatlıyor. Ama bunu dediğimde siz kabul etmezsiniz. Maksat Apple'ı savunmak.
Siz test aktarıyorsunuz ben kullanıcı deneyimi aramızdaki fark bu.