iPhone 7 vs Xiaomi Mi 9T

pesimist27

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 7 32 GB kullanıcısıyım ve telefonu alalı 2 yıl olacak. Telefonumda sadece son zamanlarda oluşan bir ahize problemi var zaten bunun içinde garantiye göndereceğim. Telefondan depolama başta olmak üzere ısınma ve şarj konuusnda şikayetçiyim. Daha üst model almak cep yaktığı için telefon servisten geldikten sonra satıp mı 9T almayı düşünüyorum ama sizce çok fark yaşar mıyım? Yani iPhone 7 eski telefon olabilir ama o akıcılığı hiç kaybetmiyordu ama işte zamanla depolama şarj ve ısınma olayı beni telefondan soğuttu. Sizce sıfırı gelince kullanmaya devam mı etmeli miyim yoksa 9T geçmeli miyim? Aklımda farklı modellerde oldu(A70 Redmi vs. ) Fakat 9T her türlü daha iyi diyorlar.

İphone alacaksan Plus modellerinden alacaksın. Sıfırı gelince kutusu açılmamışsa okutabilirsin veya tamir edilip gönderilirse yenilenmiş olarak satarsın.

Herkese cevapları için teşekkürler. Telefonumu satıp gerekirse 9T pro almayı düşünüyorum. Bütçemi arttırmıyorum yani abim telefon-tablet tamirinde çalıştığı için bu yönde çevresi çok geniş ve garantisiz 9T pro uygun bir fiyata alabileceğimi düşünüyorum zaten alınan yerlerde ilk 1 ay garanti veriyorlar. Ayrıca çoğu kişi garantinin işe yaramadığını garantilik durum olsa bile direkt para koparmaya çalıştıklarını söylüyorlar. Şu anda böyle bir düşüncem var veya garantili 9T alabilirim yine sizinde yorumlarınızı bekliyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı