iPhone 7 vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

SAYNN

Centipat
Merhaba, iyi sosyaller. Aynı başlığa sahip konular bulunduğunu biliyorum. Fakat herkesin ihtiyaçları farklı olduğu için yeni konu açma gereği duydum. Telefonumla oyun oynayan birisi değilim. Genelde fotoğraf çekme, sosyal medya, alışveriş, şarkı dinleme gibi amaçlarla kullanıyorum. Fakat biraz Apple fanboyluğum var. Razer ve Corsair ürünlerinde de aynı şey geçerli. Hangi telefonu almam daha doğru olur? Yardımcı olabilir misiniz? Bütçem maksimum 3400 TL başka önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Önceden Lg G4 kullanıyordum. Telefon fiyatına göre çok iyi depolama ram gayet yeterli. Lakin 65 mp kamerası umduğum gibi değil. lg g4 ile aynı hatta lg g4 fotoğraftaki detayları daha iyi verebiliyor. Tabi note 8 pro kamerasında farklı modlarda var fakat g4 de böyle şeyler yok. Ekranı vs note 8 pro ya göre daha kötü diye gider. Note 8 pro yeni çıktığı için diğer alanlarda daha üstün. Bu telefonu 2.300₺ aldım. LG g4 aldığımda 3.200₺ idi. Bu arada git g4 al demiyorum onunda bir çok sıkıntısı vardı ama kamerası güzeldi. Ha ben almamış olsam ne yapardım dersen. Çıktığı zaman pahalı ama bir kaç model sonra fiyatı düşmüş bir şey alırdım. Örnek tamamen raskele söylüyorum fiyatlarına bakmadım. S10 çıktı demi S10 yerine S8 almak gibi lakin dahada geriye gitmezdim gibi.

iPhone 7 çok eskidi artık hocam. Güzel bir telefon evet, ancak 6S için güncellemeleri yakında kesecekler, sıra 7'ye gelecek. Ardından cihaz yavaşlatılacak. Bence uğraşmaya değmez. Ben olsam Note 8 Pro'yu seçerdim.
Bu arada git G4 al demiyorum onunda bir çok sıkıntısı vardı.
Bootloop, ah LG ah. G3'de mavi ekran, G4'de bootloop kullanıcıları mahvetti.

Bootloop, ah LG ah. G3'de mavi ekran, G4'de bootloop kullanıcıları mahvetti.

Kesinlikle g4 alma taraftarı değilim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler kamerası süperdi lakin tüm yatırımı kameraya yapmışlar ki diğer yerleri hep sıkıntılıydı. Kronik sıkıntılar ile uğraşmayı istemezsiniz. 1 yıldan sonra servise bol bol uğramanız gerekirdi ama garantisi olduğu sürece hemen değiştiriyorlardı. Yinede sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Kesinlikle g4 alma taraftarı değilim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler kamerası süperdi lakin tüm yatırımı kameraya yapmışlar ki diğer yerleri hep sıkıntılıydı. Kronik sıkıntılar ile uğraşmayı istemezsiniz. 1 yıldan sonra servise bol bol uğramanız gerekirdi ama garantisi olduğu sürece hemen değiştiriyorlardı. Yinede sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmez.
Haklısınız. Ancak her şey kamera değil, bir o kadar da diğer bileşenlere de yatırım yapmaları gerekirdi. Bu nedenlerden ötürü kullanıcıları kaybetmediler mi zaten?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı