iPhone 7’den 13’e geçmek mantıklı mıdır?

Arıkan Erdem

Kilopat
Yaklaşık 5 yıldır iPhone 7 kullanıcısıyım. Daha önce iPhone 5C kullanıyordum. Kısacası hep Apple kullanıcısı oldum. Kamerası ve yeni yazılım güncellemeleriyle az bi ömürünün kaldığını hissediyorum. iPhone 13’e geçmek mantıklı mıdır? Belli bir bütçe sınırım yok.

Yaklaşık 5 yıldır iPhone 7 kullanıcısıyım. Daha önce iPhone 5C kullanıyordum. Kısacası hep Apple kullanıcısı oldum. Kamerası ve yeni yazılım güncellemeleriyle az bi ömürünün kaldığını hissediyorum. iPhone 13’e geçmek mantıklı mıdır? Belli bir bütçe sınırım yok.
Tabi mantıklı hocam. Hep IOS kullandıysanız Android'e alışmak biraz zor gelebilir.

Mantıklı hocam. Fakat düşük GB almak gibi bir hataya düşmeyin. Kamera her versiyonda daha da gelişiyor ve daha çok yer kaplıyor. Fotoğraf çekiyorsaniz vs. bu önemli tabii. Size önerim 12 Pro Max alın. Bir tanıdığım aldı fakat 64 GB aldığı için çok yer kaplıyor her şeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 5 yıldır iPhone 7 kullanıcısıyım. Daha önce iPhone 5C kullanıyordum. Kısacası hep Apple kullanıcısı oldum. Kamerası ve yeni yazılım güncellemeleriyle az bir ömürünün kaldığını hissediyorum. iPhone 13'e geçmek mantıklı mıdır? Belli bir bütçe sınırım yok.

Mantıklı mantıklı da bence 12 Pro alın 13 le arasında pek bir farkı yok maskeyle Face ID özelliğide geliyor zaten rahat edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
6s'den 13'e geçtim. Pro ile arasında çok git gel yaptım ama fazladan 2 GB RAM, makro çekim ve 120 Hz ekran için 5000 TL fazladan veremedim normal 13 aldım çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı