iPhone 7'den iPhone 7 Plus cihazına geçilir mi?

Bütçe
1
7 ile 7 Plus arasında işlemci gücü vs hiçbir fark yok. 7 Plus da ısınacak ve soğuması için işlemci frekansını otomatik düşürecek bu yüzden oyunun kasacak. 7'nin ısınması gayet normal tüm seriler ısınıyor. Hatta 2016 yılında 7 ile modern combat oynarken ısınıp kasmaya başladığında buzdolabına koyup bekliyordum soğuyunca kasmıyordu :D ısınması gayet doğal bu arada telefonu değiştirmene gerek yok. 7 Plus da ısınıp kasacak yarın alacağın da ısınıp kasacak.

Yarın alacağımı kendim kullanıp bendekini dükkan hattı olarak kullanacağım. 8 Plus olsa benden kralı olmaz ama yok işte :D

A10 Fusion'dan bahsediyoruz. Kötü bir işlemci değildir. Parçaları orijinal ile değiş.

Bilgisayara bağlayıp bakacağım o cihaza. 3uTools gibi bir program var takıp bakacağım.

Yarın alacağımı kendim kullanıp bendekini dükkan hattı olarak kullanacağım. 8 Plus olsa benden kralı olmaz ama yok işte :D

Bilgisayara bağlayıp bakacağım o cihaza. 3uTools gibi bir program var takıp bakacağım.

Hocam bakın ben 23 yaşımdayım. iPhone 4'ten beri sadece iPhone kullandım arada çok nadir Android kullandım. İPhonun tüm serilerini kullandım ve aşırı seviyorum IPhone'ye aşırı meraklıyım her şeyi araştırırım. 3 kere iPhone 6 büktüm :D iPhone 7 jet Black telefonumun her yerini çizik yaptım. iPhone 6 7 8 telefonlarıma JB attım mavi ekran bile verdirttim. Taa 2012 de 5S'e 2350TL verip gürgençlerden aldığım günü dün gibi hatırlıyorum. Demem o ki siz o cihazın parçalarını orijinal ile değiştirseniz de ağır bir oyun oynadığınız zaman gene ısınıp kasacak. Mesela iPhone 11 ile Genshin Impact oynadığımda oyun ilerleyen zamanlarda 10'FPS'ye kadar düşüyordu. Telefona masraf etmeyin. 7Plus almayın. 8 Plus denilen telefona o rakamlar zaten verilmez. Paranızı biriktirin temiz bir XS alın rahatınıza bakın.

Hocam bakın ben 23 yaşımdayım. iPhone 4'ten beri sadece iPhone kullandım arada çok nadir Android kullandım. İphonun tüm serilerini kullandım ve aşırı seviyorum IPhone'ye aşırı meraklıyım her şeyi araştırırım. 3 kere iPhone 6 büktüm :D iPhone 7 jet Black telefonumun her yerini çizik yaptım. iPhone 6 7 8 telefonlarıma JB attım mavi ekran bile verdirttim. TAA 2012 de 5S'e 2350TL verip gürgençlerden aldığım günü dün gibi hatırlıyorum. Demem o ki siz o cihazın parçalarını orijinal ile değiştirseniz de ağır bir oyun oynadığınız zaman gene ısınıp kasacak. Mesela iPhone 11 ile Genshin Impact oynadığımda oyun ilerleyen zamanlarda 10'FPS'ye kadar düşüyordu. Telefona masraf etmeyin. 7Plus almayın. 8 Plus denilen telefona o rakamlar zaten verilmez. Paranızı biriktirin temiz bir XS alın rahatınıza bakın.

Hocam zaten yüksek bir telefon aramıyorum. Ama 10 15dk sonra 5FPS değerlerine düşmesi insanın hoşuna gitmiyor :) yani MLBB gibi bir oyunda değerler 60FPS olabiliyorkeb ısındığı anda otomatik 30FPS'ye sabitleyip üstüne de kasması can sıkıcı.

Hocam zaten yüksek bir telefon aramıyorum. Ama 10 15dk sonra 5FPS değerlerine düşmesi insanın hoşuna gitmiyor :) yani MLBB gibi bir oyunda değerler 60FPS olabiliyorkeb ısındığı anda otomatik 30FPS'ye sabitleyip üstüne de kasması can sıkıcı.

Hocam 7'de Wild Rift oynarken 60'dan 10 dakika sonra 30'a düşürüyordum droplardan sıkıldığım için. Bütçe belirtirsen seve seve yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı