iPhone 7'den Redmi 12'ye geçilir mi?

586339

Decapat
Elimde 7 yıllık iPhone 7 var ve babam bugün Redmi 12 getirdi iPhone 7'yi Instagram ve arama için kullanıyorum. Instagram'da video izlerken %80 bile olsa bazen kasmalar oluyor. Aramada da bazen sesim gitmiyor. Redmi 12 kullanılmaz diyorlardı 1 sene kullanıldıktan sonra kasmalar oluyor diyorlardı fakat buradada sorayım dedim. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Elimde 7 yıllık iPhone 7 var ve babam bugün Redmi 12 getirdi iPhone 7'yi Instagram ve arama için kullanıyorum. Instagram'da video izlerken %80 bile olsa bazen kasmalar oluyor. Aramada da bazen sesim gitmiyor. Redmi 12 kullanılmaz diyorlardı 1 sene kullanıldıktan sonra kasmalar oluyor diyorlardı fakat buradada sorayım dedim. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Oyun oynamayacaksan sosyal medya için kullanılır.

Hotte vottet abicim samsung a73 serisi al çok iyi yada s21,s22,s23 bunlar seni 5 yıl daha idare eder bütün oyunlarda 60+fps veriyor evladim

Doğru diyorlar 1-2 sene sonra illaki ufak takılmalar yaşamaya başlarsın. Bir iPhone kadar uzun ömürlü olmaz stabilite açısından, ama fiyatlarda buna göre maalesef.

O zaman iPhone 7'ye devam etmek daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor şu anda eğer ki kasmalar artarsa büyük ihtimalle telefonu değiştireceğim. Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı