iPhone 8 ahizede cızırtı sesi

Abdulkadir025

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 8 cihazımın ahizesinde cızırtı var ses yükseldikçe kendini belli ediyor. Video izlerken vs rahatsız ediyor sizce bu vahim bir durum mu yoksa tozdan vs dolayı mı olmuştur? Telefonumun garantisi yok Apple teknik servise verip temizlettirmeyi düşünüyorum. Telefonuma daha önce tornavida değmişliği bile yok.

iPhone 8 cihazımın ahizesinde cızırtı var ses yükseldikçe kendini belli ediyor. Video izlerken vs rahatsız ediyor sizce bu vahim bir durum mu yoksa tozdan vs dolayı mı olmuştur? Telefonumun garantisi yok Apple teknik servise verip temizlettirmeyi düşünüyorum. Telefonuma daha önce tornavida değmişliği bile yok.
Büyük ihtimalle ahizeye toz kaçmıştır. Teknik servise gönderin. 10-15 dakikada temizleyip size veriyorlar.

İnce telli bir fırça varsa temizlemeyi deneyin. Üstüne su vs sıçradımı son günlerde?

Telefonu ikinci el olarak 2 gün önce aldım aldığım gibi telefoncuya götürdüm içi açılmış mı diye hiç bir müdahale edilmediğini söylediler cihaz zaten çok temiz kutu fatura falanda var.

İkinci el dediğim gibi pek iade imkanım olduğunu sanmıyorum hem bildiğim kadarı ile sıvı teması olduğu zaman daha büyük sorunlarda oluyor bu cihazın hiç bir sıkıntısı yok ses dışında cayır cayır
Eksik bilgi sıvı temasının ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin oksitlenme süreci vs var veya çok az sıvı girer sonradan oradaki bağlantı elemanını bozar.Sen ahizeyi temizle bak yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı