iPhone 8 ile AirPods Pro 2 nesil kullanılır mı?

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
AirPods Pro 2 alacağım ama iPhone 8 var, düzgün calışır mı? Sıkıntı olur mu? Değer mi almaya? Önerisiniz nedir? Baska model mi alayım? iPhone 8 kullanıyorum cünkü.

Hiç AirPods kullanmadım ilk olacak alayım mı ada başka fiyata başka marka mı alayım uyguna ben aldım mı 5 sene kullanırım o kadar gitsin bana yeter ki başka ttelefonalrda kullanır mı? Başka andiord kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım?

Hiç AirPods kullanmadım ilk olacak alayım mı ada başka fiyata başka marka mı alayım uyguna ben aldım mı 5 sene kullanırım o kadar gitsin bana yeter ki başka ttelefonalrda kullanır mı? Başka andiord kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam AirPods 2.nesilden beri kullanıyorum, 3.nesil kullandım, Pro kullandım, şuan aktif olarak pro ve 3.nesili birlikte kullanıyorum. Öncelikle Apple cihazlarda İphone, İpad, Mac gibi cihazlarda mükemmel bir icat. Windows bilgisayarda da kutudan çıkardığımda direkt bağlanıyor. Ses kalitesi olarak beni gayet tatmin ediyor, kulakta da şık duruyor. Bazı kulaklıklar garip bi görüntüye sahip oluyor kulakta, bu gayet şık. Yani eğer bütçeniz yetiyorsa herhangi bir AirPods modeli alabilirsiniz. 2.nesil kulaklığımda duruyor yaklaşık 2 yıl kullandım, 1 yıldır boşta ama hala taş gibi. Yani silikon kulaklık önemli değilse sizin için çokta para vermek istemezseniz 2.nesil bile alabilirsiniz. Apple ürünlerin kalitesi tartışılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı