iPhone 8 Plus alınır mı?

Nirvananizz

Femtopat
Katılım
17 Mayıs 2023
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 8 Plus almak istiyorum, sizce alınır mı? Oyun falan oynamayacağım yalnızca sosyal medya ve WhatsApp. Sormak istediğim bir şey daha var. Biliyorsunuz 8 Plus güncelleme almıyor. Bunun ne gibi zararları olabilir?
 
Geçen yıla kadar 8 kullanıyordum, zayıf batarya hariç kasma donma hiçbir sorun yaşamadım. Basit kullanım için işinizi görür fakat çok uzun ömürlü olmaz. Batarya konusunda çok üzer, yanınızda powerbankle gezersiniz. Uygun fiyata temiz bulursanız değerlendirebilirsiniz.
 
1 yıl kadar idare eder. Sosyal medyada şarjı şak diye düşecektir. Günü zor çıkarır artık.

 
Bence bütçen neyse daha iyisini al. İkinci el mi alacaksın? Ayrıca en son İphone 6 serisine destek kesildi diye biliyorum. Güncelleme desteğinin olmaması ilerde kasmalara da yok açar. Uygulama mağazasından bir şey indirmek istesen cihazınızla uyumsuz mesajı alırsın. Düz bir kullanıcıyım derseniz alın tabi işinizi görür. Hala güzel telefon bence 8 plus.
 
1.5 yıllık iPhone 8 Plus kullanıcısıyım. Maalesef batarya konusu çok baş ağrıtıyor. Günde 3 defa şarj ettiğimi biliyorum. Onun haricinde bana fazlasıyla yetiyor. Tabii ekran/gövde oranında başarısız o konuda takıntınız olursa bulaşmayın bence direkt olarak X ve sonrası modellere bakın.
 

Geri
Yukarı