iPhone 8 Plus mı, iPhone X mi?

emiryasa

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba öncelikle.
Vatan'dan 8 plus mı, X mi diye çok düşünerek 8 plus aldım. Telefon çok güzel, çok hızlı, kamerası çok iyi. Eekran, true tone özelliği çok güzel fakat hala kafamda X soru işareti olarak kaldı. Şu anda da değiştirmek istiyorum X ile 400 500 fark ile değişebiliyorum, size soruyorum değer mi? X kullanan 8 plus kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değer, ben de iPhone 8 Plus kullanıyorum. Keşke X alsaydım dedirtiyor. Yanlış anlaşılmasın 8 Plus kötü değil, X daha bi hoş. Özellikle ekran boyutu. Bir de 400-500TL ile değiştirme olayını Vatan Bilgisayar mı yapıyor yoksa Apple mı? Apple yapıyorsa ben de değiştireyim :D

Teknik olarak ekran yeşil oluyormuş, şarj problemi, ekran yanma olayı gibi sorunlar oluyormuş. Şu anda çok memnunum plus’dan. Görünüş olarak çok cezbediyor beni X. Kullanış açısından çok eleştirisi mevcut, kafamı çok karıştırıyor.

iphone X'i çıktığı gibi almıştım. Biraz şımarıklık yapmıştım. Hala da kullanıyorum. Ben olsam değiştirmem. Elinizdeki telefon Apple'ın ilk nesil tasarımın son cihazı yani uzmanlıklarının en uç noktasını sunuyor size, iphone x ise yeni neslin ilk cihazı. İlk cihaz olmasına rağmen bir problemle karşılaşmadım. Elimde iphone 8plus olsa yeni nesil tasarımın oturmasını beklerdim. Bu yeni seri biraz devam etsin sonra geçersin.

Acaba çıkacak yeni telefon da gene çerçevesiz mi olacak? Tasarımı vs çok hoşuma gidiyor X’in. Ekran kasa oranı çok iyi. Tek farkı öndeki çift kamera onun haricinde özellikleri ekran çözünürlüğü farkı var o kadar.

X e dönmeye karar verdim. Fakat arkadaşlarım dahil dönme, stabil bir telefon değil memnun kalmazsın tamamen farklı bir segment iPhone o dediler gene de dinlemeyip alacağım. Pişman olursam da kendim ettim, kendim buldum diyeceğim. 😁

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı