iPhone 8 Plus vs Galaxy S10

İphonelerin ikinci el piyasaları daha iyi.Eğer 2 sene 3 sene sonra telefonu satıp güncel bir telefona geçmeyi düşünüyorsan kesinlikle 8 plus.
 
İphone 8 plus gayet donanımsal, kamera ve pil olarak iyi bir telefon. Ve ayrıca ios androide göre daha güvenli ve hızlı bir işletim sistemi . Bence kesinlikle İphone 8 Plus.
 
Kardeşim ben iPhone 8 ile aynı zamanda çıkan Samsung Galaxy S8 Plus aldım. Şuanda S8+ cihazımı bırak iPhone 8 ile mukayese etmeyi 6S ile bile mukayese edemem. O kadar ki hantallaştı, ekran hataları oluştu, güncelleme desteği kesildi. Sözde 2K ekran mevcut ama 720P'nin üzerinde kullanırsan mantara bağlıyor, donmalar takılmalar başlıyor.

iPhone 8 Plus'in Android tabanında Samsung marka rakibi ancak S12 falan olur bunu sana şuanda ve uzun zamandır Android cihaz kullanan birisi olarak söylüyorum. 2 Yaşında ki S8 Plus şuanda 5 yaşındaki 6S'in performansını veremiyor. Gerisini sen düşün ...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı