IPhone 8 Plus'a geçilir mi?

Synioxq

Centipat
Daha fazla  
Hocam elimde Tecno Camon 20 Pro cihazı var, babam telefonu değişti ondan da arta kalan bir iPhone 8 Plus var. Konu basit sizce 8 Plus'a geçilir mi? Aklımda elimdeki telefonu atmayıp 8 Plus ölünce buna geçmek var, pil sağlığı vs. herşey yenilenecek sizce geçilir mi?

Hocam elimde Tecno Camon 20 Pro cihazı var, babam telefonu değişti ondan da arta kalan bir iPhone 8 Plus var. Konu basit sizce 8 Plus'a geçilir mi? Aklımda elimdeki telefonu atmayıp 8 Plus ölünce buna geçmek var, pil sağlığı vs. her şey yenilenecek sizce geçilir mi?

iPhone 12 kullanıyorum ve kasma donma ısınma sorunları var. 8'i düşünemiyorum bile Android cihazın daha performanslı 8 Plus'dan. Bence geçmene gerek yok satmak daha mantıklı.

Hocam elimde Tecno Camon 20 Pro cihazı var, babam telefonu değişti ondan da arta kalan bir iPhone 8 Plus var. Konu basit sizce 8 Plus'a geçilir mi? Aklımda elimdeki telefonu atmayıp 8 Plus ölünce buna geçmek var, pil sağlığı vs. her şey yenilenecek sizce geçilir mi?

XS'den aşağısı kurtarmaz artık paranızı çöpe atmış olursunuz yetersiz kalır.

iPhone 12 kullanıyorum ve kasma donma ısınma sorunları var. 8'i düşünemiyorum bile Android cihazın daha performanslı 8 Plus'dan. Bence geçmene gerek yok satmak daha mantıklı.
Bende düz İPhone 8 var, hiç bi sorunu yok 4K 60 fps çekim bile var.

Bende düz İPhone 8 var, hiç bi sorunu yok 4K 60 fps çekim bile var.

Ben olsam elden çıkartırdım, çıkartabileceğim en yüksek fiyata. Ne kadar saçma bulsam da hala alan insanlar var ikinci elde öyle telefonları sırf iPhone diye. 1-2 seneye daha zor çıkar elden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı