iPhone 8 Plus'dan iPhone 16'ya geçilir mi?

Pro bütçemi şahsen aşıyor. Düz model benim için uygun fiyat seçeneğine sahip. Pil konusunda 8 Plus arasında çok var mı ondan emin değilim.

Hocam maalesef Pro bütçemi aşıyor. Düz modelleri arasında beni etkileyecek çok fark yaşar mıyım?

Pil sizin için önemli ise bütçede Pro Max'e yetmiyor ise 15 Plus veya 16 Plus mantıklı bir seçim olacaktır.

Android önerisi yapacaklar olur ancak belli ki IOS'tan devam etmek istiyorsunuz bütçe sıkıntınız yok ise tabii ki 16'ya geçin.
Alacaksan düz değil Pro al derim daha premium. Bütçe yetmiyorsa 15 Pro da alınır.
Geçilmesine geçilir, pil olarak 8 Plus'tan tabii ki daha iyi olacaktır. 60 Hz gömmesi sizin durumunuzda yapamayacağım zaten kullandığınız cihazla aynı ancak eğer bulma şansınız varsa 15 Pro'yu ve 14 Pro Max'i de bir değerlendirin derim iOS tarafında bütçenizi düşünürsek.
Pil sizin için önemli ise bütçede Pro Max'e yetmiyor ise 15 Plus veya 16 Plus mantıklı bir seçim olacaktır.
Apple ekosistemine girmişseniz Apple ürünlerinden devam edin. Zaten yine 8 plus kullanıyormuşsunuz. 16 ilaç gibi gelir.

Arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. 2 ay daha dişimi sıkıp 16 Pro modelini almaya karar verdim. Pil, işlemci ve kamera benim için önemli bir nokta. Beni uzun vadede bu modelin götüreceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. 2 ay daha dişimi sıkıp 16 Pro modelini almaya karar verdim. Pil, işlemci ve kamera benim için önemli bir nokta. Beni uzun vadede bu modelin götüreceğini düşünüyorum.
Harika bir seçim olmuş hocam tebrikler. Şimdiden güle güle kullanın.

Açıkçası 8 ile bu kadar memnunsaniz duz 16 sizi memnun eder Pro serisi tabii ki cok daha iyidir ama bütçe yoksa 16 da alsaniz sıkıntı cekmezsiniz.
8'de batarya konusunda memnun değilim. Günümü çıkartmıyor ve powerbank ile gezmek durumunda kalıyorum. Uzun yıllar götürecek bir telefon istediğimden dolayı hem batarya hem de işlemci performansı daha yüksek olduğu için Pro modelini tercih ettim.

Merhaba, aktif olarak iPhone 8 Plus kullanmaktayım. Güncel hayatımda işimi oldukça gören bir telefon; ister fotoğraf çekimi ister de video çekimleri hala taş gibi ve yeni nesil telefonları aratmıyor. İşim gereği telefonu hızlı ve aktif bir şekilde kullanmak durumundayım. Artık yaşından da ötürü malum arada sırada donup açılmama veyahut kasmalar yaşıyorum. Telefonda fazla oyun oynayan bir insan da değilim, orta düzey oyunları (uzun süre oyunlarda vakit geçirmiyorum.) Açsa benim için yeterli olur. Herhangi bir uygulama yüklerken de iOS sürümüm buna izin vermiyor zaten.

Benim için güncel olması şart, siz ne önerirsiniz? iPhone 16'ya geçilir mi?
2.ele okeyseniz 15 Pro bakın. 15 Pro, her yönden düz 16’dan iyi cihaz. iPhone 16, o paraya aldığın özellik verdiğin para bakımından çok pahalı kalıyor ve Pro serisinden bile pahalıya geliyor özünde. Ya 16 Pro’ya zorlayın sıfır istiyorsanız ya da 2.el 15 Pro alın derim. Yurt dışı sıfır 16 Pro, 16PM de düşünebilirsiniz. Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini de anlatırım.

2.ele okeyseniz 15 Pro bakın. 15 Pro, her yönden düz 16’dan iyi cihaz. iPhone 16, o paraya aldığın özellik verdiğin para bakımından çok pahalı kalıyor ve Pro serisinden bile pahalıya geliyor özünde. Ya 16 Pro’ya zorlayın sıfır istiyorsanız ya da 2.el 15 Pro alın derim. Yurt dışı sıfır 16 Pro, 16PM de düşünebilirsiniz. Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini de anlatırım.
Teşekkür ederim fakat ne ikinci el ne de yurt dışı cihaz düşünmüyorum. 2 ay daha dişimi sıkıp sıfır 16 Pro almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı