iPhone 8 şarjının çabuk bitmesi

Bitmesi normal gibi geldi. Yetkili Apple teknik servisine götürün. Orijinal batarya ile değişin.

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim hocam değiştirmesine gerek yok. Pil sağlığı gayet iyi yüzde 80 altında batarya servis verir ve değişmesi gerekir şu an kullanmaya devam edin ileride eğer kullanmaya devam ederseniz değiştirirsiniz.

Bu durumu Apple destek ile paylaştınız mı? Keşke imkan varsa orijinal batarya taktırsaydınız en azından kafanız rahat olurdu. Bu arada güncellemeler falan geldiğin de her yeni güncellemede batarya kendisini senkronize ediyor. Yani tam performansta çalışa bilmesi için en az 24 saat arka planda indexleme yapıyor. Aynı durum batarya değişimi sonrası da oluyor olabilir. Batarya değişimini ne zaman yaptırdınız?

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim hocam değiştirmesine gerek yok. Pil sağlığı gayet iyi yüzde 80 altında batarya servis verir ve değişmesi gerekir şu an kullanmaya devam edin ileride eğer kullanmaya devam ederseniz değiştirirsiniz.

IPhone'lerin genel sorunu.

1-iPhone'un genel sorunu falan değil.
2-yeni bir batarya için olukça düşük. Orijinal batarya değil.

Bakıyorum da yorumlara Apple düşmanları doluşmuş...

Ben de iPhone 8 Plus kullanıyorum dostum ve pil sağlığım %85'de. Sabahtan akşama kadar çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum şarja takmadan. 3-4 saat boyunca da ekran açık şekilde kullanıyorum gün boyunca eve geldiğimde 20-25 civarı oluyor.

Ayrıca "Hayat Eve Sığar" programını arka planda çalışmadığına dikkat et. Bir ara bende de çok şarj gidiyordu, pil kullanımına baktığımda o programın pili sömürdüğünü gördüm ve arka planda yenileme özelliğini kapattım, bu sayede arka planda uygulama çalıştırmayı durduruyor.

Son olarak da yazılımı güncel tut dostum.

Bakıyorum da yorumlara Apple düşmanları doluşmuş...

Ben de iPhone 8 Plus kullanıyorum dostum ve pil sağlığım %85'de. Sabahtan akşama kadar çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum şarja takmadan. 3-4 saat boyunca da ekran açık şekilde kullanıyorum gün boyunca eve geldiğimde 20-25 civarı oluyor.

Ayrıca "hayat eve sığar" programını arka planda çalışmadığına dikkat et. Bir ara bende de çok şarj gidiyordu, pil kullanımına baktığımda o programın pili sömürdüğünü gördüm ve arka planda yenileme özelliğini kapattım, bu sayede arka planda uygulama çalıştırmayı durduruyor.

Son olarak da yazılımı güncel tut dostum.

Tamam sorun kalmadı bataryarı değiştim iOS 14.2 de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı