Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım. Telefonda önemsediğim şeyler birazcık kamerası ve kamerasının dışında da sosyal medyada dolaşıp, dizi izliyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım?
Yeni teknolojiler benim için önemli değil, alayım uzun yıllar kullanayım derseniz iPhone 8. Ancak ben iPhone 8 kullanıcısı olarak S9 Plus öneririm. Şimdiki aklım olsa S9 Plus alırdım muhtemelen.
Yeni teknolojiler benim için önemli değil, alayım uzun yıllar kullanayım derseniz iPhone 8. Ancak ben iPhone 8 kullanıcısı olarak S9 Plus öneririm. Şimdiki aklım olsa S9 Plus alırdım muhtemelen.
Yeni teknolojiler benim için önemli ancak telefonun 1 yıl sonra kasmasını cidden istemiyorum öteki yandan iphone 8'in pil ömrüde ortada yani çok kararsız kaldım.
Iphone 8 tartisilmaz. Burada gelip Iphone kapali kutudur muhabbeti yapacaklar ve parasini hak etmiyor muhabbeti yapacaklar. Onlari dinlemeyin hepsi Android fanboyudur. Ben Kullanicisiyim.
S9 Plus'da hızlı şarj-yüz tanıma-infinity display-portre modu-daha iyi kamera var lensi falan değişiyor güzel oyuncakları var yani öte yandan iPhone 8 bildiğin 6-7-5S'den farkı olmayan bi cihaz herşeyiyle alışılmış ve standart bunu bir iPhone X kullanıcısı olarak söylüyorum.
Iphone 8 tartisilmaz. Burada gelip Iphone kapali kutudur muhabbeti yapacaklar ve parasini hak etmiyor muhabbeti yapacaklar. Onlari dinlemeyin hepsi Android fanboyudur. Ben Kullanicisiyim.
Kullandigim mal en güzelidir kafasındaki insanların yorumlarına takılmayın. S9 Plus da 1 yıl sonra kasacak bir telefon degil. Istediğini verir 2 telefon da. Istediğin al.
Kullandigim mal en güzelidir kafasındaki insanların yorumlarına takılmayın. S9 Plus da 1 yıl sonra kasacak bir telefon degil. Istediğini verir 2 telefon da. Istediğin al.