iPhone 8 vs Samsung S9 Plus

Normalde samsung s9 plus modeline daha sıcak bakıyordum ancak arkadaşım babasında note 8 olduğunu candy crushta kastığını ve babasının note 9 almak istediğini söyledi. Kendisi de şuan iphone 6 kullanıyor. Diğer taraftada yeni android amiral gemileri eskisi gibi değil deniyor. Bu benim kafamı karıştırıyor.

8 serisi için sorunlu diyenler var o seriyi kullanmadığım için birşey söyleyemiyorum ama bana o babasının telefonunda başka bir problem vardı ve garantiye vermediğini düşünüyorum.

S8, Note 8 falan zaten sorunluydu. Ekran sorunu çok vardı. Ayrıca Samsung'un garantisinide gönderen veya gören bilir. Berbat. Çoğu soruna kullanıcı hatası olarak yanıt veriyorlar. Açıkçası Apple ürünlerinde hiç kullanıcı hatası damgası yiyen görmedim. Ya yeni telefon gönderdiler ya da tamirini yaptılar.

Ekleme olarak şunu da belirteyim. Bir telefona bu kadar verilmesini doğru bulmuyorum. S9+ modelinden daha iyi bir performansa sahip olan Mi 8 ve Pocophone F1 modelleri bu fiyattayken. Kamera olarak gerideler ama zaten bir uygulamaya yüklediğinde fotoğrafın boyutunu elbet küçültüyorlar.

Mi8 gibi verdiğiniz modellere çok sipesifik bir örnek vereceğim. Mi8 dediğiniz ürünün garanti süreci ne kadar iyi işliyor? Apple ya da Samsung alıp garantisinide göz önünde bulundurursak Mi8 ne kadar etkili olacaktır? Aynı örneği James Donkey SSD olayı için söyleyeyim. Ben james donkey ssd kullanıyorum ve en ufak sorun yaşamadım fakat forumda alana salak gözüyle bakan, almak isteyenede aldırmamak için ellerinden geleni yapanlar var. Onların sebepleri garanti v.s. imiş değmezmiş. Şimdi o kafadakiler gelip size bu yönde ithamda bulunakcatırlar. mi8 aldında garantiyi ne yapacaksın diye.

Peki sizi fanboy yapmayıp, onları fanboy yapan şey nedir? Merak ettim.
4000 TL'ye aldığınız bir cihaz 3500-3000 seviyelerine daha iyi performans veren var. One plus 6 Samsung işlemciler güçlü değiller, arayüz ağır olunca üzerine bir de 1440p ekran gelince 3500 mAh batarya ne yapacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı