Samsung s9 plusın kamerası daha iyi diye biliyorum.Valla S8 kullanıyorum. Kamera diyorsan iPhone tek geçerim. iPhone 6S'in kamerası bile daha iyi çekiyor resmen.
Yeni teknolojiler benim için önemli ancak telefonun 1 yıl sonra kasmasını cidden istemiyorum öteki yandan iphone 8'in pil ömrüde ortada yani çok kararsız kaldım.Yeni teknolojiler benim için önemli değil, alayım uzun yıllar kullanayım derseniz iPhone 8. Ancak ben iPhone 8 kullanıcısı olarak S9 Plus öneririm. Şimdiki aklım olsa S9 Plus alırdım muhtemelen.
Peki sizi fanboy yapmayıp, onları fanboy yapan şey nedir? Merak ettim.Iphone 8 tartisilmaz. Burada gelip Iphone kapali kutudur muhabbeti yapacaklar ve parasini hak etmiyor muhabbeti yapacaklar. Onlari dinlemeyin hepsi Android fanboyudur. Ben Kullanicisiyim.
S9 modelini kesinlikle kotulemiyorum amiral gemisi ne de olsa. Ama kabul edelim ki en uzun sure giden cihazlari Apple uretiyor.Kullandigim mal en güzelidir kafasındaki insanların yorumlarına takılmayın. S9 Plus da 1 yıl sonra kasacak bir telefon degil. Istediğini verir 2 telefon da. Istediğin al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.