Kabul edecek bir şey yok. Kabul edilecek kanıtlarla gel kabul ederim belki.
Turkiye’ye geldigi gun Note 5 cihazini aldim. Huawei Mate 10 Lite ciktigi gun aldim. En guzel Android cihazlari da kullandim en berbat Android cihazlari da kullandim. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Iphone 8 kullanmaktayim ve kullandigim en duzgun cihazdir.Peki sizi fanboy yapmayıp, onları fanboy yapan şey nedir? Merak ettim.
Onu da kullandim tavsiye ederim fakat fiyatini pek karsilamiyor.P20 pro ama ikisi arasında dersen s9 plus.
Onu da kullandim tavsiye ederim fakat fiyatini pek karsilamiyor.
S8, Note 8 falan zaten sorunluydu. Ekran sorunu çok vardı. Ayrıca Samsung'un garantisinide gönderen veya gören bilir. Berbat. Çoğu soruna kullanıcı hatası olarak yanıt veriyorlar. Açıkçası Apple ürünlerinde hiç kullanıcı hatası damgası yiyen görmedim. Ya yeni telefon gönderdiler ya da tamirini yaptılar.Normalde samsung s9 plus modeline daha sıcak bakıyordum ancak arkadaşım babasında note 8 olduğunu candy crushta kastığını ve babasının note 9 almak istediğini söyledi. Kendisi de şuan iphone 6 kullanıyor. Diğer taraftada yeni android amiral gemileri eskisi gibi değil deniyor. Bu benim kafamı karıştırıyor.
Geçen sene nisan ayında S9 aldım çok dikkatli kullanmadığımı söyleyeyim sürekli şarja tak çıkar yapıyorum ama hala bataryasında hiç bir sorun yok kaldıramadığı yada yavaş çalıştırdığı bir oyun yada uygulama görmedim sosyal medya uygulamaları da gayet akıcı ve hızlı kullanılıyor ben şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız merak ettiğiniz bir şey varsa istediğinizi sorabilirsiniz.Normalde samsung s9 plus modeline daha sıcak bakıyordum ancak arkadaşım babasında note 8 olduğunu candy crushta kastığını ve babasının note 9 almak istediğini söyledi. Kendisi de şuan iphone 6 kullanıyor. Diğer taraftada yeni android amiral gemileri eskisi gibi değil deniyor. Bu benim kafamı karıştırıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.