iPhone 8 vs Samsung S9 Plus

Peki sizi fanboy yapmayıp, onları fanboy yapan şey nedir? Merak ettim.
Turkiye’ye geldigi gun Note 5 cihazini aldim. Huawei Mate 10 Lite ciktigi gun aldim. En guzel Android cihazlari da kullandim en berbat Android cihazlari da kullandim. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Iphone 8 kullanmaktayim ve kullandigim en duzgun cihazdir.

Ben İphone'yi tercih ederim. Uzun ömürlülük derken kasma manasında demiyorum Apple markasının vermiş olduğu destekten bahsediyorum. Ayrıca yakın zamanda Apple yanlış bilmiyorum Türkiye'de güzel bir indirim yapacak. Şimdi ki İphone 8 fiyatına İphone 8 Plus bile alabilirsin. S9 Plus'ta kötü bir telefon değil ama ben olsam İphone 8 veya 7 Plus modelini tercih ederdim. Yalnız 4.7'' ve 750P bir ekrana sahip İphone 8. Fiyatına göre çok kötü gibi. Bataryası da kağıt üstünde berbat gibi gözüküyor ama sanmıyorum o kadar az götüreceğini. Belki XR bile alabilirsiniz. Ayrıca A11 Bionic'te S9 Plus'un işlemcisi Exynos 9810'dan daha iyi gözüküyor.

Her zaman telefon alamıyorum alayımda uzun süre kullanayım diye Apple marka Iphone 8 alma. Çünkü bu cümle önceleri doğru idi fakat artık Samsung kendisini geliştirdi ve bu kaliteyi yakalıyor belkide geçiyor.
Apple artık kendisi Iphone 6 ve sonrası ile tekrarlamaya başladı. Evet kamerası gayet iyiydi fakat bir de Samsung model telefonlara yani S ya da Note serisine baktığınız da daha kaliteli ve canlı renkler ile çekim yaptığını göreceksiniz.
Artık Apple'a para vermek gereksizleşti. Gidin ikisinide mağazada deneyimleyin göreceksiniz ki Samsung teknolojisi ilerledi.
DİPNOT: Apple Iphone 6S ve Samsung Note 4 serilerini bizzat kullanmış birisiyim. Yeni çıkardıkları telefonlarıda mağazalarında deneyimledim.

Normalde samsung s9 plus modeline daha sıcak bakıyordum ancak arkadaşım babasında note 8 olduğunu candy crushta kastığını ve babasının note 9 almak istediğini söyledi. Kendisi de şuan iphone 6 kullanıyor. Diğer taraftada yeni android amiral gemileri eskisi gibi değil deniyor. Bu benim kafamı karıştırıyor.

Normalde samsung s9 plus modeline daha sıcak bakıyordum ancak arkadaşım babasında note 8 olduğunu candy crushta kastığını ve babasının note 9 almak istediğini söyledi. Kendisi de şuan iphone 6 kullanıyor. Diğer taraftada yeni android amiral gemileri eskisi gibi değil deniyor. Bu benim kafamı karıştırıyor.
S8, Note 8 falan zaten sorunluydu. Ekran sorunu çok vardı. Ayrıca Samsung'un garantisinide gönderen veya gören bilir. Berbat. Çoğu soruna kullanıcı hatası olarak yanıt veriyorlar. Açıkçası Apple ürünlerinde hiç kullanıcı hatası damgası yiyen görmedim. Ya yeni telefon gönderdiler ya da tamirini yaptılar.

Ekleme olarak şunu da belirteyim. Bir telefona bu kadar verilmesini doğru bulmuyorum. S9+ modelinden daha iyi bir performansa sahip olan Mi 8 ve Pocophone F1 modelleri bu fiyattayken. Kamera olarak gerideler ama zaten bir uygulamaya yüklediğinde fotoğrafın boyutunu elbet küçültüyorlar.

Geçen sene nisan ayında S9 aldım çok dikkatli kullanmadığımı söyleyeyim sürekli şarja tak çıkar yapıyorum ama hala bataryasında hiç bir sorun yok kaldıramadığı yada yavaş çalıştırdığı bir oyun yada uygulama görmedim sosyal medya uygulamaları da gayet akıcı ve hızlı kullanılıyor ben şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız merak ettiğiniz bir şey varsa istediğinizi sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı