iPhone 8 yedek parçalar nereden bulunur?

KralTektir

Picopat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
368
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde iPhone 8 var. Hemen konuya geçiyorum. Geçenlerde Bit pazarına gitmiştim. Birkaç şey alıp tamir etmek istiyordum. Daha önce de yapıp satmıstım. 1 Acer laptop ve 1 adet klavye aldım ve tezgahtaki iPhone 8 dikkatimi çekti. Amca ile 65 TL anlaşıp eve geldim. iPhone 8 inceledim ve anakart çalışıyordu. Bu yüzden tamir olabilir cihazdı ama şu zamana kadar hiç iPhone 8 parçası ne aldım ne de tamir ettim. Bir suru site var bu anlamda. Hangi siteden iPhone 8 ekranı, bataryası, bir de kasası bulurum? Bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ama, iPhone 8'in home butonunu bile 65 liraya alamazsınız. Neyden söz ettiğinizi anlamadım, cümleler de devrik ve anlamsız. Moderatörler hiç kusura bakmasın ama 3 dakika önce neyi düzenlemişler de konuyu onaylamışlar, bize de anlatırlarsa kendileri konu sahibine yardımcı olalım. Değilse de kendileri bilir, istediklerini yapıyorlar zaten. Şu konuya bak ya.
 
Çakmadır o. Gerçek olsa yerinde duramazsın. Telefonun Çin'den aldığın kılıfı o kadar. Ya adam çok ölücu ya da çakma.
 
Sağlam anakart ve orijinal iPhone 8 ve 65TL hiç sanmıyorum replika cihazdır o herhangi bir fotoğraf atma şansınız var mı?
 
Yedek parça olarak bu siteyi tavsiye edebilirim. Birçok kez de alışveriş yaptım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı