iPhone 8'den iPhone 7 Plus’a geçilir mi?

Genel bir yorum yapmışsın arkadaşın dediği doğru ama şöyle deseniz "Bu bütçede daha iyi iPhone yok" deseniz daha doğru olurdu.
Ben bütçe Android veya iPhone demedim ki zaten. Arkadaşımız iPhone ile ilgili bir soru sormuş. Acaba Andorid de baksam mı dememiş hiç. Ha Android almak isterse alabilir tabii neden olmasın. Ama her iPhone konusunun altında artık "o fiyata daha iyi Android cihazlar var" mesajını görmek artık bıktırdı açıkçası biraz.

Zaten sorun burada. Android sormayan birine Android tavsiye etmekte.
 
Son düzenleme:
Ben bütçe Android veya iPhone demedim ki zaten. Arkadaşımız iPhone ile ilgili bir soru sormuş acaba andorid de baksam mı dememiş hiç ha Android almak isterse alabilir tabii neden olmasın. Ama her iPhone konusunun altında artık "o fiyata daha iyi Android cihazlar var" mesajını görmek artık bıktırdı açıkçası biraz.

Zaten sorun burada. Android sormayan birine Android tavsiye etmekte.
Bu bütçede en iyisi dediğiniz için tüm 4000 TL telefonlar gibi anlaşılabilir.

Bir de konuları başka telefon almayı düşünenler de okuyabiliyor veya Android telefonları inceldiği zaman fikri değişebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir nevi yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz bu bütçede en iyisi dediğiniz için tüm 4000 TL telefonlar gibi anlaşılabilir.

Bir de konuları başka telefon almayı düşünenlerde okuyabiliyor veya Android telefonları inceldiği zaman fikri değişebilir.
Arkadaşlar siz mesajları düzgünce okuyor musunuz acaba? Kim diyor bunları, ne zaman diyor? Ben en iyi telefon gibi bir şey demedim ki. Daha iyi bir cihaz alacağını sanmıyorum dedim o kadar. Elindeki cihaz gayet güzel kullan dedim o kadar. Hatta @Motionless IN White da Android cihaz önermiş. Ben alınmaz veya o fiyata daha iyi Apple cihazlar var gibi bir şey demiş miyim hiç? Cidden nasıl okuyorsunuz mesajları anlamıyorum. Sen zaten tamamen bir Apple karşıtısın ama bunu bana yanlış bilgilendirme gibi bir suçlama ile atma lütfen.
 
Arkadaşlar siz mesajları düzgünce okuyor musunuz acaba? Kim diyor bunları, ne zaman diyor? Ben en iyi telefon gibi bir şey demedim ki. Daha iyi bir cihaz alacağını sanmıyorum dedim o kadar. Elindeki cihaz gayet güzel kullan dedim o kadar. Hatta @Motionless İn White da Android cihaz önermiş. Ben alınmaz veya o fiyata daha iyi Apple cihazlar var gibi bir şey demiş miyim hiç? Cidden nasıl okuyorsunuz mesajları anlamıyorum. Sen zaten tamamen bir Apple karşıtısın ama bunu bana yanlış bilgilendirme gibi bir suçlama ile atma lütfen
Nasıl olduysa yanlış yazmışım bunun için baştan özür dilerim ama dediklerim hakkında bir değişiklik yok.

Konuyu ilk gördüğümde iPhone 8 kullanmaya devam edin diyecektim ama siz yazdığınız için gerek duymadım.

iPhone karıştı konusunda mesela iPhone 11 serisini beğendim ama gidipte yine bana 700 dolar verip IPS panel kullanıyor olan bir telefon almak saçma geliyor. Ben daha çok eski modellerin sırf iPhone diye alınmasına karşıyım.

Bu son cevabım olucak maalesef yoksa "Sataşma" cezası alıyorum 😒
 
Son düzenleme:
Biraz geç cevap oldu ama bütçen arttıysa iphone xs alabilirsin ekranı yeterli gelecektir 8den sonra hem daha güncel şu anda da 6300 civarı iphone xr değmez zaten xs varken bu paraya
 
Biraz geç cevap oldu ama bütçen arttıysa iPhone XS alabilirsin ekranı yeterli gelecektir 8'den sonra hem daha güncel şu anda da 6300 civarı iPhone XR değmez zaten XS varken bu paraya.

Peki iPhone 11 almak daha mantıklı olmaz mı 300-400 daha katıp? bende şuan 7 Plus var ve 7 bin TL limitim var. Ne alacağımı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı