iPhone 8'i mi Beklemeli, iPhone 7 mi Almalı?

• Konuyu başlatan M.D.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 6.841
Ayarlar menüsünde tıkanıyor. Özellikle hücresel veride. Fotoğraflar uygulaması tıkanıyor. Filmmakerpro diye uygulamada bir şeyler yapmaya çabalayınca çöküyor. Onun dışında durduk yerde çöktüğü de oldu. Önceden olmazdı. iOS 9 ile başladı. iOS 10 ile bunlar arttı.

Bence telefonu bir resetlemekte fayda var. Evde iPhone 7 32 GB, iPhone 6S Plus 128 GB ve iPhone 6 64GB kullanıyoruz. Hiçbirisinde bu problemleri yaşamıyoruz.

@Black-Tim
Bu da telefondan beklentiyle ilgili bir durum. Ben güvenli olmasını, stabil çalışmasını, yapmak istediklerimi yapıp devam etmeyi seviyorum. Müzik yada video download etmekten hoşlanmıyorum, stream servislerini kullanıyorum. Hem tablet hem de telefon için IOS kullanmak bana rahat geliyor. Apple TV ile birlikte kullanabiliyor olmayı da seviyorum.

@Black-Tim
Bu da telefondan beklentiyle ilgili bir durum. Ben güvenli olmasını, stabil çalışmasını, yapmak istediklerimi yapıp devam etmeyi seviyorum. Müzik yada video download etmekten hoşlanmıyorum, stream servislerini kullanıyorum. Hem tablet hem de telefon için IOS kullanmak bana rahat geliyor. Apple TV ile birlikte kullanabiliyor olmayı da seviyorum.

Bütün İOS uygulamalar yayınlanmadan önce kontrolden geçirilip öyle yayınlanıyor. Dışarıya izin vermese bile kendisi yayınlasın madem? Eklediğim resme bakınız 10 yıl geçti bir farklılık görünüyor mu?

Zaten media konusuna hiç değinmiyorum rezalet ötesi.

dunden-bugune-ios.jpg

@Black-Tim
Apple'ın ne yayınlamasını istediğinizi anlayamadım, ne yayınlarsa iyi olacağını düşünüyorsunuz?

Rezalet ötesi olan medya konusunu da anlamadım.

@Definitive
1- Tema yok standart. Menüler de özelleştirilmiyor.
2- Galeri uygulaması aşırı kötü. Mesela 5 farklı klasörüm var fotoğraf çekip klasörlere taşıyacağım ama buna izin vermiyor. İlla iTunes üzerinden bu işlemi yapmam gerekiyor. Resim silmek istediğim de bile bunu iTunes üzerinden yapmam gerekiyor.
3- Hızlı araç çubuğu özelleştirilemiyor.
4- Apple store de konuşma kaydı programlarına izin vermiyor. (Bazı ülkeler de yasak olduğu için)

Benim için en büyük sorunlar bunlar. Eğer bunlara izin verse bugün düşünmeden alırdım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim :) Sonraki iPhone'u bekleyeceğim sanırım. Coil Whine diye bir sıkıntı varmış 7 lerde. Bu sorun yüzünden MSI laptopumu iade etmek zorunda kalmıştım. Aynı sesin her an yanımda olması katlanılamaz olurdu .
Bende de msi laptop var da iade için diretiyorlar cool whinedan dolayı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı