IPhone almak isteyenlere saldırıya geçenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

The Virtuoso

Hectopat
Sosyal'de bununla sıklıkça karşılaşıyorum. Adamın parası pulu var, iPhone almak istiyor. Konu açıyor 15 Plus mı alsam, Pro mu tercih etsem diye soruyor bizlere. Hemen konuya saldırıya geçiyor bazı Android'ciler. Ben Samsung S23 Ultra almak istenen hiçbir konuda iPhone önerildiğini görmedim ama iPhone almak isteyenlerin her konusunda bu arkadaşlar var. Neden? Oturup tartışalım bu konuyu mesela.

Bilmem kaç sene öncesinin Android'iyle hiçbir fark yok. Hala kullanıcı dostu değil, karmakarışık ve minimalizmden aşırı uzak.
Dostum konuyu Apple taraftarı olmak için mi açtın? Kendim de kullandığım bir sistem ve alakası yok o dediklerinle. S3 Mini zamanında değiliz.

Her iki tarafın da abartan fan kitlesi oluyor fakat evet Android kitlesinin daha kanser olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlarda "ben bunu aldım en iyisi bu olmalı ve budur." şeklinde bir düşünce hakim oluyor sanırım. Patolojik olarak incelensin. :D
Ben her iki işletim sistemine sahip olan cihazları da kullanıyorum aktif olarak. Android almak isteyenlere beğendiğini al güzel kardeşim. Deyip geçiyorum pek de umurumda olmuyor açıkçası. Ama kişisel kullanımım olarak iOS tercih ediyorum. Özellikle sosyal medyayla vs işi olmayan insanların uygun fiyatlı Android cihaz alıp alo demek için gayet yeterli. Herkesin kullanım senaryosu ve telefonu uzun süreli kullanmak isteyip istemediği aynı olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı