iPhone arayüzü neden Android'e göre daha kullanışlı?

iPhone arayüzüne alışan bir daha bırakamıyor bu da otomatik olarak Android'den 1 adım önde olması demek bu arayüzü Android yapamıyor sanırım.

Açık kaynak geliştirme olduğu için Google pek uğraşmıyor desek yeridir. Yoksa güzel bir tasarım ile benzetilebilir.

Bir şeylere gereksiz yere anlam yüklemeyi bırakın artık. Uzun süre Android kullanan birisi de iOS arayüzünü kullanamaz. Bu Android arayüzünü daha mı işlevsel yapıyor? Sadece boş yere yüklenen anlamlar. Geçmiş konularınızdan hatırladığım kadarıyla çevrenizin söylemesiyle iPhone telefon almıştnıız diye hatırlıyorum. iPhone telefon aldığınız için gereksiz yere anlam yüklemeye çalışıyorsunuz gibi geliyor bana.

iPhone arayüzüne alışan bir daha bırakamıyor bu da otomatik olarak Android'den 1 adım önde olması demek bu arayüzü Android yapamıyor sanırım.

Kullanışlı derken nasıl yani alışan biri herhangi bir şeyden zor kopar zaten. Şu an Android 15'teki özelleştirme bence çok iyi Apple çok sade ve sönük kalıyor bana göre buradan bakınca :D

Tam tersini düşünüyorum, iphone telefın ile basit işler bile çileye dönüşüyor benim için.

Dediğiniz şey çok "öznel" bir şey zaten bir şeyi sevme özneldir sen seversin ben sevmem burada daha iyilik bir sistem yok o "iyilik" dediğiniz şey sizin düşünceniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı