iPhone ayrıcalıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafeye oturdum Android telefonumu koydum ve çay geldi, Apple koydum Cappuccino geldi.
Şaka bir yana ben böyle kullanıyorum ve TR şartlarında algı beni bu hale getirdi.

Eki Görüntüle 974351

Eki Görüntüle 974351

20210414_174956.jpg
 
  • Beğen
İfadeler: kcg
Dolar bazında karşılaştırınca iPhone serisi çok daha tercih edilebilir duruyor.
 
Param olsa bile almam. iPhone kötü değil ama fiyatını hak etmiyor, gidip 12 Pro 12K abanacağıma her türlü özelliğiyle daha iyi olan mi 11 Ultra'ya abanırım o parayı. Bir şeye çok para verince kendini ayrıcalıklı sanmak da komikmiş.
 
Hocam bu tablet giriş seviyesi değil. Çıktığı yılın tepe modellerinden birisi. Benim kullandığım modelden 1 yıl daha yeni bir cihaz. Bence sorun başka bir şeyden. Exynos işlemcili olmasından diyeceğim ki aslında ilgisi yok ama normal değil bu seviyede kasma vs. olması. Exynos işlemcili 5.5 yıllık S7 kullanıyorum hiçbir sorunu yok.
Giriş seviyesi demedim zaten. Üstte bir arkadaş giriş seviyesi tablet olduğunu iddia etmişti. Kasmasındaki sorun cihazın ısınmasından kaynaklı büyük ihtimal çünkü throttle test yaptığımda işlemci anında 1.9GHz'den 1.0GHZ'e düşüyor.
 
13 sayfalık bir kaos ortamı seziyorum birinci sayfa bitti devamını getirmesem mi diye düşünmüyor değilim :(
Ek olarak iPhone için diyebileceğim tek şey "gülü seven bataryasına katlanır". Şey şaka şaka :) Apple iyidir üzmez.
 
iPhone'ları beğensem de iOS'un kısıtlı bir yazılım olduğunu düşünüyorum. Zamanında indirdiğim APK'lar sayesinde hileli NSS'den Full Plague INC'ye çoğu oyunu ve Spotify APK gibi yazılımları kullanma şansım oldu. iOS'ta hileli oyun paralarını saymazsak bile 1500-2000 lirayı geçik satın alma yapmam gerekecekti bunlar için. Artık fazla oyun oynamadığım ve bu aralar 3-6 ayda bir beleş Tidal üyeliği aldığım için şu an o kadar sorun değil benim için iOS kullanmak, OLED ekranlı tek kameralı uygun bir iPhone SE ( 3 ) çıkarsa ve uygun olursa alırım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı