- Makaleler
- 1
Daha fazla
İphone 4, Kısa süreli olsa da İphone 5, İphone 6, iphone 6s, İphone 7 plus (7yi kullanan akrabam da vardı ama çok kısa süre görebildim), İphone 8, İphone X, İphone XR, İphone 11, İphone 12 Pro Max, İphone 13 Pro Max, İphone 13, İphone 14 Pro Max cihazlarını gördüm. Küçüklüğüm İphone oynayarak geçmiştir ben mi anlayamayacağım kalitesini. Yıllardır tasarım değişmiyor, Donanım yönünden değişim çok az olsa da fiyat farkı 6kya kadar uzanan cihazlar görüyoruz. Fiyat olarak zerre değecek bir performans yok. Ben mi hater olmuşum şimdi? Sence boş boş bilmeden mi konuşuyorum?Sorma aga apple ekosistemi tecrübesi olmayan insanlar rastgele dislike atıyor. Üniversiteye başladıkları zaman anlayacaklar değerini.
Tekrardan yazıyorum ama ben mi anlamayacağım bu konudan. Telefon konusu olduğu için yazmadım fakat İpad de kullandım uzun yıllar boyunca.
2 sene de neler neler değişti neresi güncel Allah aşkına. Ayrıca bahsettiğim gibi Cihaz çalışmıyorsa yazılım beyhude.Çoğu uygulama iOS 12 üstü istiyor neredeyse. iOS 15 güncel kısmen. Halen de güncelleme almaya devam ediyor. (Bkz: iOS 15.7.8).