iPhone Chrome'da arama yaparken kasıyor

Furkann1903

Decapat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
219
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorum başlıktaki gibidir başka hiçbir yerde kasmıyor ama Chrome'da arama kutucuğuna bastığım halde klavye ile beraber uygulama kasıyor. Nedeni ne olabilir? 3. Parti uygulamalar kullanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome zaten bir 3.parti uygulama dostum 3.parti kullanmıyorum derken neyi kastettin pek anlamadım. Eğer sorun iOS Update sonrası falan ortaya çıktıysa iTunes kullanarak restore atmayı deneyebilirsin. Bazı durumlarda OTA yoluyla yapılan iOS güncellemeleri ufak sorunlar açabiliyor. iTunes kullanarak güncelleme/restore yaparsanız sorun çözülebilir.
 
iPhone hangi modeli?

Chrome zaten bir 3.parti uygulama dostum 3.parti kullanmıyorum derken neyi kastettin pek anlamadım. Eğer sorun iOS Update sonrası falan ortaya çıktıysa iTunes kullanarak restore atmayı deneyebilirsin. Bazı durumlarda ota yoluyla yapılan iOS güncellemeleri ufak sorunlar açabiliyor. iTunes kullanarak güncelleme/restore yaparsanız sorun çözülebilir.

Teşekkürler klavye açısından 3.parti demiştim aynı durumu yaşayan arkadaşlar için en üstteki arama çubuğunu kullanmazsanız kasmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı