iPhone düşük güç modu ne işe yarar?

duphyduck

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar IPhone'lardaki düşük güç modu ne işe yarıyor? Oyun oynarken açıp kapatmanın artısı eksisi var mı?(az buz biliyorum ama yine de yazarsanız sevinirim)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek göremedim. Birkaç yıl geçmiş belki değişmiştir diyeceğim ama Apple hakkında konuşuyoruz :D.

Genel olarak düşük güç modu arka planda çalışan uygulamaları, konum bilgilerini ve veri işleme gibi bazı özellikleri devre dışı bırakıyor. Eğer ekranın 120Hz ise 60Hz'e kitliyor. Yani pil tüketen ne varsayha kapatıyor ya da minimalize ediyor. Oyun oynarken eğer Hz senin için sorun değilse düşük güç Modu'nu açabilirsin.
Nedense dusuk guc modunda kullanmayi onermeyen cok kisi gordum.
Dediğim gibi arka planda çalışan tüm uygulamaları kapattığı için telefon kullanma deneyimin biraz yavaşlıyor. Tabii günlük bir kullanıcı isen hiç dert etmeden bu özelliği kullanabilirsin.

Arkadaşlar IPhone'lardaki düşük güç modu ne işe yarıyor? Oyun oynarken açıp kapatmanın artısı eksisi var mı?(az buz biliyorum ama yine de yazarsanız sevinirim)

Düşük güç modu özetle, işlemci performansını sınırlar, arka planda uygulama yenileme, konum bulma gibi özellikleri kapatır. Düşük güç modu sadece şarj azken ve uzun süre şarj edemeyeceğiniz pozisyonlarda açılmalıdr. Oyun oynarken tam tersi düşük güç modu kapalı olmalıdır. İşlemcinin hakkını vermesi için bırakın şarjınız bir tık daha hızlı gitsin. Takılmalar veya FPS düşüşleri düşük güç modu yüzünden yaşanmaktadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı