iPhone düşük güç modu yavaşlatır mı?

İşlemci güçlerinden kısarak ve arka plan yenilenmelerini kapatarak(E-Posta yenilenmesi de dahil) biraz daha iyi batarya performansına sahip olursunuz. İsterseniz hep düşük pil gücünde kullanın, zarardan çok yararı olacaktır.

Batarya %20 altına düşünce düşük güç modunda kullanıyorum. Bataryamın sağlığı %81. telefonu sürekli düşük güç modunda kullanmak hem pil ömrünü hem de telefonun hızını yavaşlatır mı? Ayrıca bataryayı değiştirmeli miyim?

Cihaz ne? iPhone 7 ve aşağısı hep öyle. iPhone 6 Plus'tan 11'e geçtim 6 Plus 3 saat zor çıkarıyordu. 11 7 saati rahat çıkarıyor. %81'se değiştir. Arkadaşın %86ydı değiştirdi neredeyse %25 fark oluştu şarjda. Bende %35 otomasyonu var. 35 altında çalışıyor.

Cihaz ne? iPhone 7 ve aşağısı hep öyle. iPhone 6 Plus'tan 11'e geçtim 6 Plus 3 saat zor çıkarıyordu. 11 7 saati rahat çıkarıyor. %81'se değiştir. Arkadaşın %86ydı değiştirdi neredeyse %25 fark oluştu şarjda. Bende %35 otomasyonu var. 35 altında çalışıyor.
Hocam matematiksel olarak %14 fark oluşması gerekmiyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı