iPhone ekranı aniden ekran siyah oluyor

Yani tam bir şey söyleyemiyorum çünkü telefonu dün akşam aldım şarjdayken kullanmadım ama gözle görülür bir şey yoktu uyudum sabah kalktım portrede fotoğraf çektim orada 1 kere 2 saniyeliğine gitt bir de ana ekranda iken 1 kere gitti.

Deneyebileceğim bir yazılım aracı vesaire var mı acaba 3UTools'dan kontrol ettiğimde parçaların orijinal olup olmadığını seri numaralarından öğrenebildimde.

Ekranın seri numarasını göremezsin orijinal olup olmadığını orada hatta yazar gözle kontrol edin diye

1744810801773.png

Yani orijinal olduğunu biliyorum ama konumuza dönecek olur isek nasıl tanıya ulaşabilirim yazılım hatası olabilir mi acaba?

Hangi sürüm yüklü? Ve dediğim gibi prize bağlıyken aynı senaryoları deneyip olacak mı kontrol et

Hangi sürüm yüklü? Ve dediğim gibi prize bağlıyken aynı senaryoları deneyip olacak mı kontrol et.

Device tester uygulamasında ahize yerine götürdüğünüzde ekran kapanıyor mu telefonla konuşurken gibi.

Device tester uygulamasında ahize yerine götürdüğünüzde ekran kapanıyor mu telefonla konuşurken gibi.

Elinizi yani acaba hani uygulama test etmek için mi öyle yoksa benim yakınlık sensörü ile ilgili bir şey mi var sadece o uygulamada yapıyor gibi de.

Evet kapanıyr

Elinizi yani acaba hani uygulama test etmek için mi öyle yoksa benim yakınlık sensörü ile ilgili bir şey mi var sadece o uygulamada yapıyor gibi de.

Test amaçlı sensörleri aktifleştirdiği için çalışıyor

Hmm anladım dedim belki onunla alakalıdırda onlada alakalı değil acaba tanıya nasıl ulaşabiliriz telefoncu arkadaş konuya dahil olsa çok güzel olurduda emin değilizki acaba şans esermi öyle oluştu havalar sıcak diye veya yazılımsal mı?

Ben donanımsal bir hasardan şüphe duyuyorum ancak umarım yanılırım.

Tanıya nasıl varabiliriz acaba o konu hakkında fikrim yok veya şans eserindemi oluşmuş olabilir.

Hmm anladım dedim belki onunla alakalıdırda onlada alakalı değil acaba tanıya nasıl ulaşabiliriz telefoncu arkadaş konuya dahil olsa çok güzel olurduda emin değilizki acaba şans esermi öyle oluştu havalar sıcak diye veya yazılımsal mı?

Mesela ne kullanırken kapanıyor açılıyor bazen vücut yağını da algıladığı için yapabilir ama genellikle yakınlık sensörü aktif olarak çalışmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı