iPhone için çakma şarj aleti kullanılır mı?

eminkuyucu

Hectopat
Abimin eski iPhone X'ini kullanacığım fakat şarj aleti yok, Apple sitesinde 720 TL o kadar vermeye içim acıyor. Ne yapmalıyım? Orijinal olmayan ama yine de kaliteli telefona zarar vermeyecek şarj aleti var mıdır? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kabloyu A-101'den adaptörü evde çekmecelerden bulduğum bilmem hangi Samsung telefonun adaptörüyle kullanıyorum. Yanlış bilgilendirmek istemem ama aman aman bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Tabii orijinali kadar pil ömrünü ayakta tutmadığına eminim ama, başka bir zararını görmedim.

Abimin eski iPhone X'ini kullanacığım fakat şarj aleti yok, Apple sitesinde 720 TL o kadar vermeye içim acıyor. Ne yapmalıyım? Orijinal olmayan ama yine de kaliteli telefona zarar vermeyecek şarj aleti var mıdır? Teşekkür ederim.
Spigen ve ya McDodo almalısın. Çok kalitesizler pile zarar verir.
Adaptör orijinal olsa yeter ya da. (Yani orijinal adaptör ve kablo.)

Spigen 27W adaptör ve yanına aynı marka kablosundan bir set olarak alırsan sorun yaşamazsın. Bütçe dostu fiyatlarıyla internette satılıyor. Ben iPhone 11-12-13 cihazlarımda kullandım ve asla sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Hocam takma şarj kullanmayın çünkü iphona ciddi şekilde zarar verirsiniz bozulma ishitmalı yüksektir bir de iPhone için Apple'ın üretiklerinden başka iPhone olmaz.

Orijinal şarj aleti kullan derim. Yan sanayi şarj aleti cihaza zarar verir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı