Çözüldü iPhone ile Mi Band 10 uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Barong

Megapat
Yer
Çukurova, Adana
Daha fazla  
iPhone sahibiyim ve Mi Band 10 almak istiyorum. Uyku takibi, nabız ve gelen mesajları okumak için kullanacağım. Fakat bir Android kullanıcısı olmadığım için; kişileştirme özellikleri eksik mi kalacak, Mi Fitness uygulaması doğru çalışacak mı? Bu tarz konularda bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi?

Çözüm
Uyumlu. Doğru çalışıyor uygulama. Fazla bir eksiklik yok. iPhone 16 ve Mi Band Active 8 ile bildiriyorum.
Hocam iPhone cihaz ile eşleştiğinde mesajları yanıtlama özelliği çalışmıyor, gelen bildirimleri okuyabiliyorsun fakat gelen emojilerin çoğunu gösteremiyor. Bu emoji olayı Xiaomi harici android telefonda da göstermeme olabiliyor. Onun dışında uyku takibi nabız vs diğer herşey çalışıyor.

@T R O J A N @Teru ,
Peki Mi Band 10 ile Band 9 arasında ciddi fark var mı? En son modeli alıp sıkıldığımda kenara atıp, daha sonrasında tekrardan kullanıma başladığım da problemler yaşamamak için en güncel sürümü almak istiyorum. Mantıklı bir tercih mi?

@T R O J A N @Teru,
Peki Mi Band 10 ile Band 9 arasında ciddi fark var mı? En son modeli alıp sıkıldığımda kenara atıp, daha sonrasında tekrardan kullanıma başladığım da problemler yaşamamak için en güncel sürümü almak istiyorum. Mantıklı bir tercih mi?

Hocam aralarında fark olarak bir tek ekran diyebilirim, Mi Band 10'un ekranı bir tık daha büyük ve parlak onun dışında hemen hemen her şeyi aynı diye hatırlıyorum. En güncel sürümü almak mantıklı aralarında 500TL gibi bir fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@T R O J A N @Teru ,

Mantıklı bir tercih gayet. 10 alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı