iPhone ilk kurulumu nasıl yapılır?

Satashke

Centipat
Katılım
25 Aralık 2020
Mesajlar
280
Herkese iyi günler. Ben dün telefonumu sattım. Hattımı da kapattım. Bu hafta iPhone 12 alacağım. Sorum şu:
Benim şu an kullandığım aktif bir hat olmadığı için yeni hat alacağım. Tek yaşadığım için hattı mecbur yeni alacağım telefona takabilirim. Hat ve akabinde IP12 aldığımda hattı IPhone'a taksam, IPhone'un ilk kurulumunda bana sorun yaşatır mı? Kimlik vb. için de yeni aldığım hattı gireceğim çünkü. Hatta onay mesajı vb. atılırsa ve hat telefonun kendisinde olursa sorun olabilir diye tedirginim. Kısaca 0 telefon 0 hat. İlk kurulum için hattı direkt IPhone'a takıp IPhone'u açarak sorunsuz kurulum yapabilir miyim?
 
Eğer Apple hesabında iki faktörlü koruma açıksa Apple cihazlarından birine (birden fazla Apple ürünü kullanıyorsan) bildirim gönderiyor. Bildirim alacak 2. bir cihazın yoksa hatırladığım kadarıyla SMS olarak değil mail olarakta gönderiyordu galiba.

Büyük ihtimalle bir şekilde olur. Ama hiç sıkıntı çekmek istemiyorsan iPhone 12'yi almadan önce yeni numaranı başka bir telefona tak ve aktif et. Nokia 1110 bile olsa olur. Maksat hat aktif olsun ve sms alıp gönderebilir olsun.

Birde Apple hesabın var ise yeni numaranı, hattın açıldıktan sonra Apple hesabında değiştir ve kaydet.

Yok daha önce hiç Apple hesabın olmadıysa hattı telefona takmadan aktif etmen yeterli. Sonrası telefonu açınca yönergeleri takip ederek hallediliyor.
 

Geri
Yukarı