iPhone IMEI ile ne yapılabilir?

Berkay_00

Hectopat
Merhaba. iPhone 14 satmak için telefoncuya fiyat sorduğumda patrona sorayım diye arka küçük odaya gitti ve genel hakkında kısmında ekran açık bir şekilde geri verdi. İçerideyken de uzunca bir rakam okudu ve son 4 5 hanesini duydum, telefonun IMEI numarasıydı. Bunun ile ne yapabilir? Şikayet etmeli miyim? Dikkat çekmesin diye küçük birisini koymuş ön tarafa ama konuşulanları duyduğum için kolay bir şekilde anlarım.

Garanti süresi telefonda gözüyor zaten IMEI klonlama olabilir dediğiniz gibi.
Hocam sistemden bakmıştır adam cihaz ne olarak gözüküyor diye. E-Devlet üzerinden sorguladığınızda marka, model, renk, ek özellik ve depolama gibi özellikleri çıkıyor böylece faturadaki, kutudaki ve fiziki ürün aynı mı kıyaslanıyor.

Hocam sistemden bakmıştır adam cihaz ne olarak gözüküyor diye. e-Devlet üzerinden sorguladığınızda marka, model, renk, ek özellik ve depolama gibi özellikleri çıkıyor böylece faturadaki, kutudaki ve fiziki ürün aynı mı kıyaslanıyor.

Orijinal olduğunu sıfır aldığımı ve garantisini tam tarih söyledim. Ayarlardan da gösterdim. Klonlanma için almışsa bir sorun oluşur mu şikayet etmeme gerek var mı?

Yani düzgün bir şekilde sorgulama yapsa gizli saklı sessiz sakin arkada yapmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı