iPhone mu Samsung mu?

Bizim bahsettiğimiz öyle azalmaya yakın takmak değil işte performanslı şekilde tam olarak kullanmak eğer o kısımda yazanı konuşcaksak 6 yıllık A8'in 1.5 gün tahminine de inanmam lazımdı.

Sonradan düzelttim, okuyunuz.

Hangi açıdan önde, güvenlik filan diyeceksin şimdi. Akıcılık mı yoksa? Haha.

Güvenlik açısından son kullanıcı için iOS bariz Android'den daha öndedir, animasyon akıcılığı kişisen kişiye değişir ama iOS genelde daha çok beğeniliyor.

Sonradan düzelttim, okuyunuz.

Hangi açıdan önde, güvenlik filan diyeceksin şimdi. Akıcılık mı yoksa? Haha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güvenlik açısından son kullanıcı için iOS bariz Android'den daha öndedir.
Bunu yazmanızı bekliyordum. Evet iPhone kapalı kutu olduğundan cidden güvenlikte öndedir fakat bu güvenlikten kastınız nedir? Herkes de demiyor ki her bulduğumu indireyim vs. diye, hele bu seviye telefon kullanıyorsa. Ki Google hizmetleriyle ve Knox ile Samsung'u güvenlik açısından da çok başarılı buluyorum.

Animasyon akıcılığı kişisen kişiye değişir ama iOS genelde daha çok beğeniliyor.
Eskiden bu akıcılıkta iPhone gerçekten çok daha başarılıydı ki iPhone'un sevilmesinin en büyük nedenlerinden biridir bu, fakat bu durum artık mevcut değil.

Bizim bahsettiğimiz öyle azalmaya yakın takmak değil işte performanslı şekilde tam olarak kullanmak eğer o kısımda yazanı konuşcaksak 6 yıllık A8'in 1.5 gün tahminine de inanmam lazımdı.
Tahmin harici de 1 günü rahat çıkarıyorum cidden azalınca takmasam da 100'den 0'a. Ki Samsung'un pil performansı kesinlikle daha iyi zaten bunu Apple fanboyuna sorsanız da kabul eder, bunu tartışmaya gerek yok şuan.

Android yapısından ötürü IOS'a göre saldırıya daha açık o kadar.

Cidden 9 saat ekran süresi az diyorsanız diyecek bir şeyim yok.

Cidden 9 saat ekran süresi az diyorsanız diyecek bir şeyim yok.
Sonradan düzelttim ya hocam. Az değil, Samsung'a göre az. Arkadaş için de pil çok önemli düzeydeymiş, Samsung kullanması daha mantıklı olur.

Konu sahibi pilin yanına bir sürü etmen yazmış ama nasıl sadece pili çekip çıkardınız bilmiyorum.

Konu sahibi pilin yanına bir sürü etmen yazmış ama nasıl sadece pili çekip çıkardınız bilmiyorum.
Sadece pili çekip çıkardığımı siz nereden çıkardınız? Konu sahibi kendi kriterleri açısından ekran kalitesi, büyüklüğü ve pili seçmiş özellikle. Ekran kalitesi ve pil açısından da Samsung önde, büyüklük aynı.

Peki artık konu sahibine bırakalım seçimi o yapacak sonuçta.

Peki artık konu sahibine bırakalım seçimi o yapacak sonuçta.
Tabii, özellikleri değerlendirerek kendine en uygun seçimi en son yapacak kişi kendisi. Kendisine en uygun hangisini düşünüyorsa... İkisi de çok üst düzey mükemmel cihazlar.

Hem yorumlarınız hem atılan videoları değerlendirdiğimde maddiyatı da devreye soktuğumda s24 ultranın biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim. Bu demek değil ki iphone seçenekleri kötü. Iphone 13'ten hangisine geçersem geçeyim elbetteki farkı hissedeceğim ve bana deneyim olarak daha iyi hissettirecek. Bu konuda da aralarında inanılmaz farklar olmadığını görüyorum. Kamera üzerinden bir fikir çatışması dönmüş ancak pek önceliğim değil kamera. O yüzden aralarındaki farkları hissedecek bir deneyim yaşamayacağımı düşünüyorum. Aralarında ki fiyat farkının değeceğine tam emin olamadım.
Elbetteki s25'i de göreceğim, bekleyeceğim fiyatlarını, özelliklerini vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…