iPhone nasıl şarj edilmeli?

Merhaba yine pil sağlığı ile ilgili sorun yaşıyorum ve bu konudan sonra hiç güncelleme yapmadım belki de yazılımdan dolayı da pil sağlığı düşüyor olabilir sizce yapsam bir şey olur mu şu an bekleyen güncelleme olarak 17.6.1 var sizce ne yapayım. Telefon 13
Güncellerseniz daha hızlı erir. Mevcut sürümünüzde bir sıkıntı yoksa performans anlamında veya başka sorunlar o zaman güncellemeyin. Telefonu değiştirene kadar olduğunuz sürümde kalmalısınız memnunsanız.

Güncellerseniz daha hızlı erir. Mevcut sürümünüzde bir sıkıntı yoksa performans anlamında veya başka sorunlar o zaman güncellemeyin. Telefonu değiştirene kadar olduğunuz sürümde kalmalısınız memnunsanız.
Memnunum bir sorun yok fakat yazılımdan kaynaklı olabilir diye düşündüm o yüzden

-Şarjda çok aşırı kullanmıyorum çok nadir sadece 1-2dk'lık interneti açıyorum çünkü şarja takarken kapatıyorum neyse 1-2dk bakıp kapatıyorum.
- %20 %80 arasında tutuyorum(yazdığın zamandan sonra toplasam 3-4 kere kaçmıştır biraz)
-Magsafe falan hiç yok zaten
-Adaptör orijinal fakat kablo değil adaptör 20w hızlı şarj yeni nesil adaptör yani
-İyileştirilmiş pil açık
-Yazılımıda yazdıktan sonra hiç yapmadım.
Bunlara siz yazdığınız zamandan beri uyuyorum(yan sanayi kablo ile)ve 2 aydır hiç düşüş olmadı fakat geçen hafta orijinal kabloya geçtim o direk ilk günde %1 düşürdü ve daha yavaş şarj ediyordu,sonra tekrar yan sanayi kabloya geçtim sonra tekrar %1 düştü yani 1 haftada %2

Hayır yazılımdan olmaz. Yazılım dışında saydığım diğer maddelere uydunuz mu peki?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoda hiç %20-%80'e takılmadığını söylüyor ve 4 ayda hiç azalmamış

Son düzenleme:
Bunlara siz yazdığınız zamandan beri uyuyorum(yan sanayi kablo ile)ve 2 aydır hiç düşüş olmadı fakat geçen hafta orijinal kabloya geçtim o direk ilk günde %1 düşürdü ve daha yavaş şarj ediyordu, sonra tekrar yan sanayi kabloya geçtim sonra tekrar %1 düştü yani 1 haftada %2

Öncelikle yan sanayi kabloyu bırakmalısın. Orijinal kullan hocam. Ayrıca attığın videoda kaçırdığın nokta o arkadaş 15 Pro kullanıyor sen ise iPhone 13. Apple elbette sana daha şiddetli planlı eskitme uygulayacak. Ayrıca tüm 15 modellerinde 500 döngü olayı yazılım ile 1000 döngüye çıkarıldı. Onun da etkisi var. Benim alalı 14 ay oldu 14 Pro kullanıyorum pil sağlığım %96. Yani kıstas alıyorsan madem diğer iPhone 13'ler ile ölçeceksin kendi cihazını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı