iPhone şarj 30 olunca kapanması

İsmetcan

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller arkadaşlar iPhone XS Max telefonum şarjı 25 30 seviyesine geldiğince aşırı kasıp kapanıyor bundan yaklaşık 1 ay önce telefon şarj almıyordu tamirciye yaptırdım 1 hafta sonra gene almamaya başladı tekrar tamir etti bugün de şarj 30 olunca aniden kapattı kendini sizce batarya falan mı bitiktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen entegre ve pil sorunlu ama bunlar dolaylı olarak bozuluyor olabilir bu yüzden sorunun tam olarak kaynağını bulabilecek birine götürün.

İyi sosyaller arkadaşlar iPhone XS Max telefonum şarjı 25 30 seviyesine geldiğince aşırı kasıp kapanıyor bundan yaklaşık 1 ay önce telefon şarj almıyordu tamirciye yaptırdım 1 hafta sonra gene almamaya başladı tekrar tamir etti bugün de şarj 30 olunca aniden kapattı kendini sizce batarya falan mı bitiktir.

Selamünaleyküm. Yukarıda arkadaşlara katılıyorum. Muhtemelen şarjla ilgili bir entegre veya pilin kendisi sorunlu olabilir. Siz yetkili servise baş vurun derim.

Şarj soketi, entegresi veya pil sorunludur bunları farklı bir telefoncuya gösteriniz.

Hocam yarın satacağım zaten iyice delirtti bu telefon beni

Muhtemelen entegre ve pil sorunlu ama bunlar dolaylı olarak bozuluyor olabilir bu yüzden sorunun tam olarak kaynağını bulabilecek birine götürün.
Hocam 1 ay önce elimden düşürdüm kapandı açıldı %0 kaldı hatası verdi gittim yaptırdım şarj şeyi yanmış dedi 6 gün olmadı gene aynı hatayı verdi tekrar götürdüm hasar kaynaklı dedi halbuki telefon yere bile düşmedi 1 ay oldu tamir olalı şuanlık sıkıntı yok bugün öğlen işte şarj 30 iken kasıp kapandı tekrar şarj aldı garip bu arada uzun mesaj için kusura bakmayın😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı