iPhone SE 16 GB Hafıza Yeterli midir?

Emirhan Saraç

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba ben iphone se almayı düşünüyorum fakat 16 gb yetecekmi diye düşünüyorum ve iphone hakkında da fazla birşey bilmiyorum. Şimdi örneğin iphone aldım resim video oyun gibi şeylerimi iclouda atıp ordan da bakamaz mıyım ? Oyunumu iclouda atıp ordan da oynayamazmıyım bunlara cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iclouddan oyun oynayamazsın iclouda sadece oyununun save dosyalarını vs. gönderebilirsin. Ayrıca icloud a veri attıktan sonra tekrar incelemek istersen yine indirmen gerekir. Icloud daha çok backup içindir olurda telefonuna birşey olursa diye kullanılır daha çok. 16 gb' a gelince ben ilk çıktığı dönemden beri 5s kullanıyorum. 16 gb nerdeyse hiç telefon kullanmadığım için bana yetiyor ama video kaydetme, yüksek kalite oyun işlerine girersen yeteceğini sanmam.
 
Birde şeyi soracaktım bu saatten sonra 5S alınırmı SE çıktı falan yani sence telefona destek falan gelirmi yoksa apple öldürürmü 5s i
 
Senin yerinde olsam 5s e asla bakmam çünkü apple geride bıraktığı cihazları genelde önemsemiyor. Ayrıca iphone alırken dikkat etmen gereken bi noktada apple ın s'li ürünlerinde hep daha az hata olmasıdır. Bu yüzden 6 değil 6 s, 5 değil 5s tercih ederseniz daha akıl karı olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı