iPhone SE 2 %100 şarj süresi kaç saat gidiyor?

4.5-5 saatten fazla ekran süresi alamıyorum, yaz aylarında aşırı sıcaktan dolayı batarya da deli gibi ısınıyor ve şarj hepten hızlı gidiyor. Eğer bataryayı düşünecekseniz iPhone SE 2020 önermiyorum.

Ah be hocam keşke 6 buçuk saat olsa. Çoğu kişi 3 saat 3 buçuk saat demiş.

Peki sizce sadece aradaki batarya farkından dolayı iPhone 8 Plus alınır mı?

Nasıl kullandığınıza bağlı hocam.
SE 2 batarya anlamında iyi bir cihaz değil ama.
Bütçeniz yeterse S20 FE SD versiyonunu öneririm.

Dostlar selam konu da belirttiğim gibi iPhone SE almayı düşünüyorum. Eğer kullanan varsa şarjı çok mu çabuk bitiyor acaba? Bir de 8 Plus ile SE arasın da kaldım hangisini almalıyım? iPhone SE kaç sene daha götürür?

Ben iPhone SE kullanıyorum 1.5 aydır bataryası küçük olabilir ama bence gayet iyi bir pil ömrü var.

Bende 5 aydır var pil olarak ekran süresi 4 saati geçtiğini görmedim ki sadece mobil veri açık ve ekran parlaklığı en düşükte ama dışarı çıktığımda ortalama parlaklığı bırak en yüksek parlaklıkta bile zor gözüküyor telefon.

Bende 5 aydır var pil olarak ekran süresi 4 saati geçtiğini görmedim ki sadece mobil veri açık ve ekran parlaklığı en düşükte ama dışarı çıktığımda ortalama parlaklığı bırak en yüksek parlaklıkta bile zor gözüküyor telefon.

O zaman 8 Plus'a mı yöneleyim hocam.

Evet benim de öyle ne yazık ki dışarı çıkarken şarjım yüzde 60-70'dan az ise kesin taşıyorum öğleyi çıkarmıyor telefon çok garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı