iPhone SE 2 red farklı mı?

snnkrc26351

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, bir hafta önce 3 adet 2.el iPhone SE gen 2 aldık biri beyaz biri siyah ve kullanmış olduğum kırmızı renk olarak.
Aralarında en şık durduğu için kırmızıyı kendime aldım fakat diğer renklere göre yan düğmeleri içerde daha aerodinamik duruyor fakat kılıf ile kullanmak çok zor düğmelere basılmıyor, tuşlar sert “yumuşak deforme yok” fakat diğer renklere göre bariz şekilde 3 düğme de içinde.
Bilen arkadaşlar yanıtlayabilir mi s?atış politikası ile mi ilgili yoksa bir arıza mı? Telefonun çıtasında vb en ufak sıkıntı yok ses açma kısmı biraz sallanıyor o da kronik sanırım ama bu yan tuşlar rahatsız etti.

Tam net değil fakat cihazı kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim

Kılıf aldım basılmıyor acaba kılıf mı sert diye düşündüm ama karşılaştırınca farkettim, product serisinde fark olduğu söylenildiği için acaba bu da mı bir ayırt edicilik? Ayrıca raflarda diğer renklere göre daha Uygun fiyata satılıyor, hani alan kişi ucuz olduğundan değil de bilinçli aldığı anlaşılsın diye mi düğmeleri kısa tasarlayıp kılıf ile kullanılmasın rengi gözüksün diye fln yapıldı diye düşünüyorum. 🤯

Dosya Ekleri

• IMG_0201.jpeg
    IMG_0201.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 35
  • ff084866-b9b8-4a97-98ce-34ec5f41cd76.jpeg
    ff084866-b9b8-4a97-98ce-34ec5f41cd76.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Tam net değil fakat cihazı kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim

Kılıf aldım basılmıyor acaba kılıf mı sert diye düşündüm ama karşılaştırınca farkettim, product serisinde fark olduğu söylenildiği için acaba bu da mı bir ayırt edicilik? Ayrıca raflarda diğer renklere göre daha Uygun fiyata satılıyor, hani alan kişi ucuz olduğundan değil de bilinçli aldığı anlaşılsın diye mi düğmeleri kısa tasarlayıp kılıf ile kullanılmasın rengi gözüksün diye fln yapıldı diye düşünüyorum. 🤯
Normalde böyle bir şey yok. Cihaz işlem görmüş olabilir. Beyaz cihazınki gibi olması gerekiyor.

Arkadaşlar evet cihazım bozuk babam almış cihazları ekranı, bataryası sıvı contası hoparlör temizliği hoparlör filtresi değişimi falan derken bu sefer de bu sorunu farkettim bin tl ucuza alıcam diye bozuk cihazı almış sorun bu telefonda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı