Ben bu telefonu 2020 Ağustos tarihinden beri kullanıyorum. Öncesinde de SE 2016 vardı bende. Onun şarjı da o dönem cihazlarına göre çok iyi giderdi. Festivalde sosyal medya kullanımı dahil 2 gün çıkarmıştı telefonum ve %1 şarj ile çadırda yatmama rağmen, beni ertesi gün sabah bile görüşme yapacak kadar idare etmişti. Güncel versiyon ise bazı tuğlalara göre daha az şarj sunuyor ama yine de bir günü çıkarıyor. Hiçbir gün şarjımın yetmediği olmadı. 101, sosyal medya ve internet kullanımım devam ediyor. Mecburi olarak iş amaçlı telefon görüşmelerim de işin içinde. Her koşulda eve gittiğimde %30'un altını görmedim henüz.
Yavaşlatma gibi saçmalayanlar da olmuş. O olayın aslını öğrenmeden yazan gerçekten sıkıntılıdır. Eskiden daha çok uğraşırdım ama bezdim artık. Bitmiyorlar, gerçekten mitoz bölünüyorlar. Kendini tatmin etmek ve kandırmak amacıyla bir şeye odaklanmış gidiyorlar. Bir dönem kapasitesi bitik pilli cihazların frekansları yavaşlatıldı ve sonra bu kullanıcıya bırakıldı. Cihaz hala sizin elinizde ve hiçbir engel yok. Uygulama geliştiriciler size bir engel sunmazsa ki 4-5 senede bir mutlaka yeni jenerasyonun gereği cihazlar eksik kalıyor, o zaman eksikliğini hissedersiniz.
Saçma sapan şeylerin derdine düşüp, telefona sövmeniz gerekmez. Alın ve kafanız rahat bir şekilde kullanın. Kullanmayanın derdi daha fazla oluyor nasıl oluyorsa. Bırakın onlar saçmalasın. Siz keyfinize bakın. Kullanıcısı memnun, kullanmayan kavga ve dert peşinde.