iPhone SE 2020 alınır mı?

Dostlar peki iphone se 2020 içi en fazla ne kadar verilmeli 6500-7000 tl bütçem var 7000 üzerine çıkmam imkansız gibi android cihaz önermezseniz sevinirim 4 ay iphone 8 kullandım akıcılığına ve kücük ekranlı olmasına hayran kaldım tek problem şarj oldu onun içinde bi powerbank almayi dusunuyorum.
8000K verdim ben dostum 12 ay garantili

Bende ekran yönünden tercih etmek istemiyorum bu telefonu. Telefon güncelleme alacak fakat ekranın boyutu beni tatmin etmez. Video, yayın izleyen birisiyim. Sanırım bana en düşük 8 Plus yada XS gider.

Bende ekran yönünden tercih etmek istemiyorum bu telefonu. Telefon güncelleme alacak fakat ekranın boyutu beni tatmin etmez. Video, yayın izleyen birisiyim. Sanırım bana en düşük 8 Plus'ya da XS gider.

XS neyse de 8 Plus'da küçük gider bence. Örnek veriyorum şu an 5.99inç telefon kullanıyorum eski telefonum ise 5.5inç ve 8 Plus ile benzer gövde oranı var bakarken o barları görmek hiç hoşnut etmiyor. 5.5inç yazıyor ama zaten 5.3inç'e kadar düşüyor o gövde oranından dolayı (belki daha da fazla düşüyor net bilgim yok).

Hocam 6300 TL buldum 83 pil sağlığı orijinal kutulu faturalı deniyor ama içime kurt düştü piyasanın daha aşağısında olmasından dolayı.
@Erenk1905

SE 2020 piyasası 6K ile 7, 5K arasında. 6, 3K ya bulman çok anormal değil. Cihaz temiz kullanılmışsa alabilirsin. Batarya sağlığı 80'in altına indiğinde al bir Deji batarya kafan rahat kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı