iPhone SE 2020 kaç yıl güncel kalır?

5-6 sene daha güncel kalır.
Çok kısa bir süre kullandıktan sonra telefonu değiştirdim. Ben memnun kalmadım. iPhone alıyorsunuz ama ara model olduğunu unutmamanız gerekiyor. Özellik yok, kamera hiç hoşuma gitmedi. Apple kullanmakta ısrarcıysanız XR falan bakın, bu telefonu hiç beğenmedim. Android kullanırım diyorsanız Samsung cephesine bakmanızda fayda var.

Bir süredir kendime telefon bakıyorum ve gözüme iPhone SE 2020 takıldı. Sorum ise başlıkta da olduğu gibi, iPhone SE 2020 kaç yıl güncel kalır? Ne zamana kadar son iOS güncellemelerini alır? Beni kaç yıl idare eder? iPhone SE 2020 kullanıcıları da telefonla ilgili yorumlarını benimle paylaşırsa sevinirim.
iPhone SE alacağıma 7 plus alırım da ha iyi belki 1 2 yıl sonra güncelleme biter ama yinede SE den da ha iyidir net.

Arkadaşlar, Android olsun, iPhone olsun, şu olmasın vs. gibi takıntım yok. Daha önceden S7 Edge ve iPhone 5 kullandım. Doğruyu söylemek gerekirse gönlüm her iki tarafa da eşit yakınlıkta.

iPhone SE alacağıma 7 plus alırım da ha iyi belki 1 2 yıl sonra güncelleme biter ama yinede SE den da ha iyidir net.
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz hocam onu da açıklarsanız sevinirim.

Arkadaşlar, Android olsun, iPhone olsun, şu olmasın vs. gibi takıntım yok. Daha önceden S7 Edge ve iPhone 5 kullandım. Doğruyu söylemek gerekirse gönlüm her iki tarafa da eşit yakınlıkta.

Yani ille de iPhone alıcam derseniz 7 plus alın bence hem iyi fiyat hem güzel ben Android kullanıcısı olarak çok beğendim arkadaşım da vardı tabi XR alabilirsiniz o da ha iyi hiç bir koşul da SE tavsiye etmem.

Sırf yazılım için alma yani SE yi ben yerin de olsam SE den da ha eski 7 plus tercih ederim o derece önermiyorum hocam yani.

Bende bir ara merak saldım SE hiç beğenmedim.

Yani ille de iPhone alıcam derseniz 7 plus alın bence hem iyi fiyat hem güzel ben Android kullanıcısı olarak çok beğendim arkadaşım da vardı tabi XR alabilirsiniz o da ha iyi hiç bir koşul da SE tavsiye etmem.
Nedenini soruyorum hocam. Neden SE yerine 7 Plus önerirsiniz? Hangi açıdan (kamera, batarya, donanım vs.) daha iyi?

Android'e o fiyatlar verilmez.
Maalesef size katılmıyorum hocam. S7 Edge kullandım, son derece memnun kaldım.

Nedenini soruyorum hocam. Neden SE yerine 7 Plus önerirsiniz? Hangi açıdan (kamera, batarya, donanım vs.) daha iyi?

Maalesef size katılmıyorum hocam. S7 Edge kullandım, son derece memnun kaldım.

Daha büyük ekran
Daha çok çözünürlük.
Ekrana alanı 2020'ye göre da ha geniş.
Ekrana gövde oranı yüksek.

Batarya kapasitesi daha yüksek, 1100MAH d ha fazla aslında bataryanın kapasitesinden çok performansı önemli ancak pek beğenmedim SE'nin performansını SE 2020'nin hızlı şarj ve kablosuz özelliği var 7 Plus'ta yok ama bu SE 2020'nin kamerası daha iyi tabii video açısından fotoğraf açısından bilmiyorum oyun performansı açısından SE alır ancak 7 Plus işinizi görür diye düşünüyorum hocam, bu arada ilk bahsettiğim SE eski olanıymış. çok özür dilerim ancak özelliklere bakacak olursak SE çoğu açıdan daha üstün, batarya performansından memnun kalacağınızı sanmıyorum yalnız.

Android çöpü mü? Hani şu aldıktan sonra bir gıdım güncelleme almayan. Uyuz çalışan, 2 yıl sonra elinde patlayan telefon türü?
Fanboya benziyorsunuz, şu an elimde bir iPad var. Telefonum da Samsung S9, telefonumun kamerası gayet iyi çekiyor, oyun oynatıyor, ısınmıyor, şarjı hızlı bitmiyor, PATLAMIYOR. Ama iPade gelince, şarjı hızlı bitiyor, MineCraft açınca ısınmaya başlıyor, kamerası kötü çekiyor(buna sözüm yok çünkü bu bir ipad) PUBGM‘yi en düşük ayarlarda 25 FPS zor oynatıyor. Ve bu iPad 7. Nesil. Sizinle ağız dalaşına girmek istemem, profil fotonuzda bile Apple logosu var, elinize geçen Note 3’lere değil, yeni çıkan Android telefonlara bakın lütfen. Telefonum 3 yıllık ve hala büyük güncellemeler alıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı