iPhone SE 2020 pil şişikliği

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün telefonu kullanırken eve geldim falan bir sorun yok. Pil sağlığım da 85'ti en son kullanırken, telefonu kılıftan çıkarayım dedim elime bir aldım telefonun solunda minik bir şişiklik hissettim. Gittim yukarıdaki telefoncu amcama götürdüm, o da dedi biraz şişmiş sanki, yani anlayacağınız pil bir anda az da olsa şişti, telefonun daha 12 ay garantisi olduğu için Apple destekten randevu aldım pazartesiye. Sizce Apple destek bunu değiştirir mi? Telefonu yeni aldım birinden çünkü ve sorun yokken bir anda böyle oldu.

Daha önce yetkisiz işlem yapılmamışsa değiştirir.
O konuda tertemiz hocam telefonun daha önce açılmadığı ve orjinal pil olduğuna eminim ancak çok yeni aldık ve bi' anda böyle olması ailemle arama çok sıkıntı sokabilir değiştirmezlerse çünkü az para vermedik telefona ve bi' anda böyle olması baya sinir bozucu. Pazartesi günü randevu alınabildiğini gördüm bi' servisten ve hemen randevu aldım ama bilmiyorum sonuç ne olur pff.

Apple yetkili servislerinden birin de teknisyenlik yapıyorum. Eğer daha önce bir yetkisiz müdahale yoksa ve teknisyen tespitini düzgün yaparsa piliniz değiştirilir, ekrana herhangi bir hasar vermişse ekranınızda garanti kapsamı içerisinde değerlendirilip değiştirilir.

Bende iphone 7 vardı olduğu yerde cihaz iç basınçtan darbe mi ne yemiş dendi olduğu yerde ekran sahibi olduk olacağı varsa olur hocam yapacak bişey yok garantisi varsa bişi olmaz değiştirirler derdini iyi anlatman lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı