iPhone SE 2020 satıp ne alınır?

iPhone alacaksan 13 aşağısı alma 11 12 falan alınmaz artık.
Hocam iyi diyonuzda 13 de çok pahalı ben zaten 1 ila 3 sene arasında değiştiricem 1 2 sene idare edecek 15 k ya telefon

Hocam iyi diyonuzda 13 de çok pahalı ben zaten 1 ila 3 sene arasında değiştireceğim 1 2 sene idare edecek 15 k ya telefon.

O zaman Android yönel bence 15k ile iPhone alınmaz zaten 2. el de mantıklı değil bence önceki sahibinin nasıl kullandığını bilemezsin, A54 veya S21FE olabilir.

O zaman Android yönel bence 15k ile iPhone alınmaz zaten 2. el de mantıklı değil bence önceki sahibinin nasıl kullandığını bilemezsin, A54 veya S21FE olabilir.
Yok hocam ikinci el bi arkadaşımın telefon dükkanı var ordan alacağım ikinci eli

15.000₺’ye çıkıp ne almayı bekliyorsun ? Bütçeni arttırırsan iPhone 12 mini/11 Pro bulabilirsin.
hocam zaten güncelleme almasada olur android almak da istemiyorum iOS kadar uzun ömürlü değil şuan herkes 11 öneriyor peki 15k dan uzuca 11 varmıdır

Hocam hepinizden özür dilerim biraz araştırdım iOS hariç ikinci el de olur android ne önerirsiniz

Son düzenleme:
Yok hocam ikinci el bi arkadaşımın telefon dükkanı var ordan alacağım ikinci eli

hocam zaten güncelleme almasada olur android almak da istemiyorum iOS kadar uzun ömürlü değil şuan herkes 11 öneriyor peki 15k dan uzuca 11 varmıdır

Hocam hepinizden özür dilerim biraz araştırdım iOS hariç ikinci el de olur android ne önerirsiniz
SE 2020 kullanıyorum 2 senedir bataryasından bıktım ve küçük ekrandan çok sıkıldım ve dün Samsung Galaxy A54 siparişi verdim. Benim için özellikleri ve kamerası bakımından yeterli olacağını düşünüyorum siz de bir inceleyin bence bu modeli kafanıza yatarsa düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı