iPhone SE 2020 satıp ne alınır?

Yok hocam ikinci el bi arkadaşımın telefon dükkanı var ordan alacağım ikinci eli

hocam zaten güncelleme almasada olur android almak da istemiyorum iOS kadar uzun ömürlü değil şuan herkes 11 öneriyor peki 15k dan uzuca 11 varmıdır

Hocam hepinizden özür dilerim biraz araştırdım iOS hariç ikinci el de olur android ne önerirsiniz
9 senelik A5 2015 var daha uygulama desteği kesilmedi her uygulamayı açıyor. Performansı düşük olabilir fakat şuan için güçlü donanımlı bir Android alırsanız pek bir beklentiniz yoksa sosyal medya vs. günlük kullanıcıysanız en az 5 sene götürür zaten sizi. İlla iOS uzun götürecek diyede bir şey yok yani.

9 senelik A5 2015 var daha uygulama desteği kesilmedi her uygulamayı açıyor. Performansı düşük olabilir fakat şu an için güçlü donanımlı bir Android alırsanız pek bir beklentiniz yoksa sosyal medya vs. günlük kullanıcıysanız en az 5 sene götürür zaten sizi. İlla iOS uzun götürecek diye de bir şey yok yani.

Hocam zaten IOS'dan vazgeçtim telefonda ağır oyunlarda oynamam zaten video falan izlerim şu an M34 Buds 2'li A34 ve S20 FE SD arasında kaldım. Aklımda S20FE var ama güncelleme almayacak.

Hocam zaten IOS'dan vazgeçtim telefonda ağır oyunlarda oynamam zaten video falan izlerim şu an M34 Buds 2'li A34 ve S20 FE SD arasında kaldım. Aklımda S20FE var ama güncelleme almayacak.
a34 256 gb

a34 256 gb
S20 FE öneririm ben kullanıyorum. A34'den çok çok iyi bir cihaz her yönüyle. Güncelleme almamasıda sorun çıkarmaz ama bu kadar dert ediyorsanız S21 FE'ye yükseltin yinede A serisine düşmeyin çünkü iOS'tan beklediğiniz şeyleri A serisinde pek alamazsınız.

S20 FE öneririm ben kullanıyorum. A34'den çok çok iyi bir cihaz her yönüyle. Güncelleme almamasıda sorun çıkarmaz ama bu kadar dert ediyorsanız S21 FE'ye yükseltin yinede A serisine düşmeyin çünkü iOS'tan beklediğiniz şeyleri A serisinde pek alamazsınız.
Yok hocam ya güncelleme önemli değil zaten android de rom atar kullanırım zaten s20 fe özellikleri ve işlemcisi iyi

Yok hocam ya güncelleme önemli değil zaten Android de ROM atar kullanırım zaten S20 FE özellikleri ve işlemcisi iyi.

Hocam kusura bakmayın bir arkadaşım 11k ya 256 GB XS Max satıyor sizce almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Yok hocam ya güncelleme önemli değil zaten android de rom atar kullanırım zaten s20 fe özellikleri ve işlemcisi iyi

Hocam kusura bakmayın bir arkadaşım 11k ya 256 GB XS Max satıyor sizce almak mantıklı mı?
Mantıksız.

Tm hocam sağ olun ozm biraz daha araştırıp S20FE alacağım.

Hocam hepinize çok teşekkür ederim S20 FE almışken yanına bir de Buds 2 aldım zaten Watch 4'üm vardı Bu da fotoğrafı.

Hocam sizi yine rahatsız ediyorum ama bazı arkadaşlarım s20 fe yerine Xiaomi redmi note 12 pro 5g 8/256 almalıydın dedi sizce s20fe almakla hata mı yaptım

Dosya Ekleri

• IMG_0271.jpeg
    IMG_0271.jpeg
    202,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Tm hocam sağ olun ozm biraz daha araştırıp S20FE alacağım.

Hocam hepinize çok teşekkür ederim S20 FE almışken yanına bir de Buds 2 aldım zaten Watch 4'üm vardı Bu da fotoğrafı.

Hocam sizi yine rahatsız ediyorum ama bazı arkadaşlarım s20 fe yerine Xiaomi redmi note 12 pro 5g 8/256 almalıydın dedi sizce s20fe almakla hata mı yaptım
Yapmadınız, S20 FE Note 12 Pro'dan çok iyi bir cihaz.

Yapmadınız, S20 FE Note 12 Pro'dan çok iyi bir cihaz.
Saolun hocam içimi rahatlattınız valla hocam bide 128 gb sd kart aldım 256 gb sinden daha uyguna geldi

Hocam bu S20 FE neymiş ya maşallah 🧿 hiç kasmıyor kamerasında çok iyi öneriniz için teşekkür ederim bir de S20FE için önerebileceğiniz bir kılıf var mı?

Son düzenleme:
Saolun hocam içimi rahatlattınız valla hocam bide 128 gb sd kart aldım 256 gb sinden daha uyguna geldi

Hocam bu S20 FE neymiş ya maşallah 🧿 hiç kasmıyor kamerasında çok iyi öneriniz için teşekkür ederim bir de S20FE için önerebileceğiniz bir kılıf var mı?
Zebana kılıf vardı bi tane bulabilirsem atarım linkini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı