iPhone SE 2022 ne kadardan çıkar?

Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Elektronikçi
Dün bir kaç sızıntı haber ortaya çıktı. En ucuz İPhone modeli olacak, 300 dolardan satışa sunulacak ve ekran 4,7 veya 6,2 INCH olacak deniliyor. Fiyat 6 bin civarında olursa ekran da 6,2 olursa Mi9T'den geçmeyi düşünüyorum.
Sizin fikirleriniz nedir, nasıl olur kaçtan çıkar?

6000 olursa (ki ne kadar mümkün bilmiyorum) gözüm kapalı alacağım. Şu an 7 yıllık android telefon kullanıyorum çağ atlamış gibi hissettirecektir.

iPhone 11 kasası, kameraları ve ekranı kullanılabilir. İşlemci A15 Bionic olur diye tahmin ediyorum. Öyle olursa 600 dolardan aşağı çıkacağını sanmam. iPhone 8 kasası, kamerası ve ekranı kullanılır, yine A15 Bionic ile gelirse 400 dolar olur tahminimce. 8 kasası olursa TR fiyatı 8100 TL civarı, 11 kasası olursa 12 bin TL civarı olabilir. 8000 TL'den aşağı bir fiyatı olacağını hiç sanmıyorum. Yan seri bir cihaz için yeni bir kasa üreteceklerini de sanmam. Öyle olursa daha düşük fiyata gelebilir ancak bence düşük bir ihtimal. Yalnız daha eski bir işlemci ile de gelebilir. O durumda daha ucuz olacaktır tabii ama o zaman da en azından benim için tercih sebebi olmaz.

iPhone 11 kasası, kameraları ve ekranı kullanılabilir. İşlemci A15 bionic olur diye tahmin ediyorum. Öyle olursa 600 dolardan aşağı çıkacağını sanmam. iPhone 8 kasası, kamerası ve ekranı kullanılır, yine A15 bionic ile gelirse 400 dolar olur tahminimce. 8 kasası olursa TR fiyatı 8100 TL civarı, 11 kasası olursa 12 bin TL civarı olabilir. 8000 TL'den aşağı bir fiyatı olacağını hiç sanmıyorum. Yan seri bir cihaz için yeni bir kasa üreteceklerini de sanmam. Öyle olursa daha düşük gelebilir ancak bence düşük bir ihtimal. Yalnız daha eski bir işlemci ile de gelebilir. O durumda daha ucuz olacaktır tabii ama o zaman da en azından benim için tercih sebebi olmaz.

Kaynağın ismini hatırlamıyorum ama internette bir haberde 8 kasası kullanılacağı A15 olacağı ekran boyutunun ise 4,7 inch olacağını okudum. Ne kadar doğru bilemem.
Kaynağın ismini hatırlamıyorum ama internette bir haberde 8 kasası kullanılacağı A15 olacağı ekran boyutunun ise 4,7 inch olacağını okudum. Ne kadar doğru bilemem.
Kaynak: Ucuz iPhone SE 2022'nin fiyatı sızdı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı