iPhone SE 2022 vs iPhone 11 vs S21 5G

11'den vazgeçicem ya, hem bütçemi aşıyor şuan onu alsam yanında kılıf adaptör ve koruma camı dahil hiçbir şey alamıyorum. Peki S21'mi FE versiyon mu?
Hocam önceki mesajlarımda da görüşlerimi belirtmiştim fakat bir S21 FE kullanıcısı olarak başka sorularınız varsa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.

11'den vazgeçicem ya, hem bütçemi aşıyor şu an onu alsam yanında kılıf adaptör ve koruma camı dahil hiçbir şey alamıyorum. Peki S21'mi FE versiyon mu?

1 güncelleme daha fazla alacağı için ben kendime alsam S21 FE alırdım ancak tam bilemiyorum.
@BERWAR hocam S21 ile S21 FE farklarına daha hakim birisi.

S21 ekran, telefoto kamerası, 8K desteği ve ön kamera olarak biraz daha iyi. S21 FE modeli ise batarya ve güncellik olarak avantajlı. Batarya performansları benzer lakin S21 optimizasyon olarak daha iyi. Eskiden S21 daha pahalıydı, şu an ikisi de aynı fiyatlarda S21 tercih edilebilir.

1.5 yıldır 11 kullanan birisiyim, kişisel olarak bütün beklentilerimi karşılıyor. Ayrıntı vermeden kısa bir şey söylemek istiyorum. Ekran konusunda muadillerine göre çok geride kaldığını söyleyebilirim ama bu durum beni hiç rahatsız etmiyor. Ben 7 bin TL iken almıştım ve gayet memnunum. Günümüzde 11 bin TL verilip alınır mı? Sorusu ise kesinlikle hayır alınmazdır. TR şartlarında bütçeniz neye yetiyorsa alabileceğiniz en iyi cihazı beklemeden alın derim. Burada forumdaşlara danışırken herkes beğendiğini söylüyor elbette ama. Tartışmak yerine kendi önerdiğinizi hangi sebeplerden önerdiğinizi yazıp kenara çekilmek en mantıklısı boş yere polemik yaratmanın anlamı yok. Hangisini alırsanız alın hocam sizi üzmeyecek, isteklerinizi karşılayacaktır. Şimdiden hayırlı haberler almanızı temenni ediyor. Hayırlı akşamlar diliyorum.

S21 ekran, telefoto kamerası, 8K desteği ve ön kamera olarak biraz daha iyi. S21 FE modeli ise batarya ve güncellik olarak avantajlı. Batarya performansları benzer lakin S21 optimizasyon olarak daha iyi. Eskiden S21 daha pahalıydı, şu an ikisi de aynı fiyatlarda S21 tercih edilebilir.
S21 düz mü kullanıyorsunuz? Hic kasma donma sorunu falan oldu mu? Ayrıca bataryası nasıl?

:D S20 FE bile iphone 11 çöpünden iyi iken, s21 ile kıyaslanıyor olması cidden komiğime gidiyor. Siz İphone alın hocam, kıyaslandığı tek yer fiyat olur. Kalan hiç bir özellik olarak S21' rakip olamaz. s21 Plus ise yani :D bir şey demeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı