iPhone SE 3.nesil alınır mı?

mk123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an Huawei P9 Lite 2017 kullanmaktayım ve 5 sene olacak ondan önce 4 sene iPhone kullandım. Sizce iPhone SE 3.nesil alınır mı?

İşlemcisi ve kamerası için alınır. Bataryası kötü,tasarımını beğeniyorsanız belki güzel denilebilir ama 10 yıllık bir tasarım. Ama şöyle bir şey var en az 5 yıl güncelleme alacak, ben olsam iPhone 11 alırdım sıfır. Tek dezavantajı ekranı LCD olması ve daha az güncelleme alacak olması.

Ya şimdi bu yeni çıkan telefonlarda alltan yukarıya kaydırmalı işlevlere açıkçası alışamadım tasarımın eski olduğunun farkındayım ama en azından günümüzde fiyatlara bakarsak en uygun iPhone. Sanırım yüz tanıma da iPhone 11 itibarıyla başlıyor. Ben şu bakımdan aslında düşünüyorum batarya olarak beni memnun eder mi? Günün tamamında işteyim WhatsApp, aramalar vs onun dışında YouTubeta takılıp internette sörf yapmayı düşünüyorum yoksa hiç bu şeylerle uğraşmıyıp iPhone 11 alsam olabilir mi?

Ya şimdi bu yeni çıkan telefonlarda alltan yukarıya kaydırmalı işlevlere açıkçası alışamadım tasarımın eski olduğunun farkındayım ama en azından günümüzde fiyatlara bakarsak en uygun iPhone. Sanırım yüz tanıma da iPhone 11 itibarıyla başlıyor.
Hayır. iPhone X ve üstü modellerde Face ID mevcut.

S21 FE al kalan 1000 lirayla kılıf, şarj aleti, belki saat falan alırsın. SE modellerinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Çok arada derede bir model.

Açıkçası 5 senelik Android tecrübesinden sonra uzun bir süre kullanımda endişe etmeyecek bir cihaz istiyorum. Android tarafında yüzlerce cihaz mevcut ve ihtiyaçlara göre cihaz ayıklamak sonrasında kronik sorununa göre seçim yapmak aynı zamanda yazılımsal olarak uğraşmamak istiyorum. Ama bir yandan da uzun bir süre Android kullandıktan sonra IOS'a geçmek nasıl desem verdiğim paraya içim yanar yanmaz mı onu düşünüyorum malum kurlardan dolayı en giriş cihaz bile 5.000 TL'den başlamakta. Zaten şu an kullandığım cihazı yedek olarak tutacağım evde video vs izleyeceksem bu cihazımdan yapmayı düşünüyorum.

Sadece kendi adıma konuşuyorum başkaları başka deneyim yaşamış olabilir. Yaklaşık 8 senedir iPhone kullanıyorum tek diyebileceğim şey bir iPhone'un çıkış yılından itibaren maksimum 4 sene performanslı kullanırsınız. Ondan sonra gelsin yazılımsal sıkıntılar. Ayrıca 2. senesinden sonra bataryası yüzünden sinir krizi geçirirsiniz. Bataryalı kılıfla incecik iPhone'u takoz haline getirip gezdirmişliğim var. Şu ekonomide yine iPhone alabilecek olsam alır mıyım? Evet alırım çünkü en azından 2 sene rahat kullanacağımı sonrasında idare edebileceğimi bilirim niye ödün veriyorum? Tek cevap stabilite. Ama şu an telefon almak zorunda kalsam androide yönelirim o paraları iphone'a vermem ha 4 yıl iphone kullanmışım ha aynı parayla 4 sene içinde 2 android almışım.
Şu ekonomide yine iPhone alabilecek olsam alır mıyım?
Bir saniye, 11 bin lira mı? Hayır alabilecek olsam da almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı